Suomen Yrityskaupat on asiantuntijasi
kaikissa yrityskauppa-asioissa

RYHDY YRITYSVÄLITTÄJÄKSI
Suomen Yrityskaupat on ollut asiantuntijana yli 2000 yrityksen omistajanvaihdoksessa. Välitettävänämme on 200 yritystä ja 21 000 ostajaa. Suomen Yrityskaupat -brandi on toimialan tunnetuin ja arvostetuin. Meidät tunnetaan yrityskaupan huippu ammattilaisista, tehokkuudesta, luotettavuudesta, korkeasta laadusta ja realistista arvonmäärityksistä. Yhdeksän myyntikonttoriamme Suomessa sekä Viron ja Espanjan konttorimme tarjoavat yrityskaupan parasta ammattitaitoa kaiken kokoisille yrityksille.

Etsimme uusia yritysvälittäjiä pääkaupunkiseudulle joko työsuhteeseen tai yrittäjiksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan tämän vuoden aikana.

Yritysvälittäjän ammatti on talouselämän antoisimpia. Myyntihenkisyys, luotettavuus, yritystalouden ymmärrys ja asiakaspalvelutaidot antavat hyvät lähtökohdat menestymiselle. Olet mieluummin moniosaaja kuin eritysosaaja. Arvostamme soveltuvaa koulutusta, hyviä verkostoja ja yrityskontakteja. Tarjoamme alan parhaimman konseptin menestyä yritysvälittäjänä, mahdollisuuden erittäin hyviin ansioihin ja huippuosaajien ketjun tueksesi kehittyä ammatissa.

Täytä hakukaavake ja sinulla on mahdollisuus päästä talouselämän kymmenottelijaksi.

Haku päättyy 1.6.2017.