Suomen Yrityskaupat on asiantuntijasi
kaikissa yrityskauppa-asioissa

Yrityspörssi: suuret yritykset

 

TERVETULOA SUUREMPIEN YRITYSTEN YRITYSKAUPPAPALVELUUN

Vaativien yrityskauppojen ja yritysjärjestelyjen toteuttamiseen olemme rakentaneet suuren joukon asiantuntijapalveluita ja koonneet alan parhaimman asiantuntijaverkoston käyttöönne. Yli tuhannen omistajavaihdoksen kokemuksella kykenemme tarjoamaan tehokasta ja turvallista palvelua omistajavaihdosten kaikissa tilanteissa.

Palvelumme ovat käytettävissänne, vaikka yritys ei ole myynnissämme. Olemme tarvittaessa apuna niin neuvotteluissa, yrityksen arvon määrityksessä, verotuskysymyksissä tai vaikka rahoituksen hakemisessa. Yritysten perustamiset ja lopettamiset ovat niin ikään normaaleja palvelujamme. Kauttamme löydät myös suorat kontaktit sijoittajiin.

Näiltä sivuilta löydät mm. myytävät yritykset, joiden hintapyynnöt ovat 500 000 eurosta ylöspäin. Suurin osa tässä osastossa olevista yrityksistä on hiljaisessa myynnissä eikä niitä näy näillä sivuilla julkisesti. Tyypillisesti näiden yritysten hintapyynnöt ovat useista miljoonista aina muutamiin kymmeniin miljooniin euroihin. Pienemmille yrityksille tarjotut palvelut löydät tästä; Myytävät pienet yritykset

Saadaksenne juuri teidän tarpeisiinne parhaiten sopivaa palvelua, olkaa hyvä ja olkaa yhteydessä lähimpään asiantuntijaamme. Alustavat keskustelut eivät teitä sido mihinkään ja ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Asiantuntijamme kertovat mielellään löytyykö hiljaisesta myynnistä juuri teille sopivaa yritystä. Tarkempien lisätietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Sellaisen saatte pyytämällä lisätietoja jostakin kohteestamme tai lähimmältä asiantuntijaltamme.

Tiesittekö muuten, että Suomen Yrityskaupat on alallaan Suomen suurin yrityskauppojen asiantuntijaketju, näillä sivuilla vierailee lähdes 6 000 kävijää päivittäin, kauttamme hakee tälläkin hetkellä ostettavaa yritystä lähes 21 000 hakijaa, analysoituja yrityksiä on myynnissämme noin 200 ja joka viikko muutama kauppa saadaan turvallisesti päätökseen.