Arvonmäärityksiä nyt seitsemällä eri kielellä

Olemme koko historiamme ajan kehittäneet omaa arvonmääritysohjelmistoa. Panostus on kannattanut. Tehdyistä kaupoistamme noin 80% toteutuu arvonmäärityksiemme puitteissa. Vuosien työ, suuri määrä tehtyjä kauppoja ja välittäjiemme aktiivinen ote kehitystyöhön käytännön havaintojen pohjalta selittää hyvän lopputuloksen. Samalla työkalusta on tullut tehokas, taipuisa ja helppokäyttöinen. Laskenta perustuu reaalimaailmaan ja sen on tehty käytännön työelämään, ammattilaisten tarpeisiin. Vain realistien arvonmääritys on käyttökelpoinen.  
Eilen saatiin päätökseen yksi kehityksen virstanpylväs. Asiakaskuntamme kansainvälistyy vauhdilla ja samalla mekin suuntaamme yhä enemmän maailmalle. Eilisestä lähtien kykenemme tarjoamaan arvonmäärityksemme seitsemällä eri kielellä; suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, espanjaksi, eestiksi, venäjäksi ja kiinaksi ilman lisäkustannuksia asiakkaille.
Monikielisyys tulee näkymään palveluissamme kauttalinjan kevään aikana. Uskomme, että panostuksemme kansainvälisyyteen lisää yhä useamman myyjän mahdollisuuksia löytää jatkaja omalle yritykselleen sekä ostajille yhä kiinnostavampia laajentumismahdollisuuksia.
Lue lisää arvonmäärityksistä tästä
AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN