Brand ID Oy ostaa Mainostarra Oy:n liiketoiminnan

Porissa ja Tampereella toimiva Brand ID Oy on ostanut Helsingissä toimivan Mainostarra Oy:n liiketoiminnan. Helsingin Roihupellossa toimiva Mainostarra on perustettu 1978 ja se on pitkäaikainen suomalaisen teollisuuden merkintätuotteiden valmistaja. Yrityksen perustaja ja omistaja Christian Thome halusi yritykselleen jatkajan, joka mahdollistaa kehittämisen ja toiminnan jatkuvuuden. ”Brand ID on paras mahdollinen taho jatkamaan Mainostarran tarinaa menestyksekkäästi”, mainitsee Christian Thome.
 
Mainostarralla on omat toimitilat, joissa valmistetaan seri- ja digipainotekniikalla tarroja, etulevyjä ja kilpiä, kalvonäppäimistöjä ja muita merkintätuotteita 10 henkilön voimin. Toimintaa jatketaan Helsingissä ja kaikki työntekijät siirtyvät Brand ID:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
 
Mainostarralla on merkittäviä asiakkuuksia ja erityisosaamista. Tätä tullaan jatkossa hyödyntämään Brand ID:n laajenenevassa tuotetarjonnassa kaikille asiakkaille.
 
Brand ID on pohjoismaiden suurimpia visuaalisten merkintätuotteiden valmistajia teollisuudelle ja kaupalle. Brand ID:n liikevaihto vuonna 2016 oli 7,9 M€. Brand ID kasvaa strategiansa mukaisesti valituissa segmenteissä ja Mainostarra vahvistaa entisestään Brand ID:n johtavaa asemaa markkinoilla.

www.mainostarra.fi
www.brandid.fi
 
Lisätietoja:

Juha Heljakka   
Toimitusjohtaja, Brand ID Oy     
[email protected]
Puh. 0500 – 700 105

Kaupan välitti Suomen Yrityskaupat
Pääkaupunkiseutu, Tuure Toivola
Puh. 010 2864 020
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN