FSM Oy on ostanut Suomilammi Oy:n koko osakekannan

Yrityskaupan myötä FSM:stä tulee turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden ohella myös ammattivideo- ja striimauslaitteiden merkittävä toimittaja Suomessa.
FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike, joka on toiminut jo vuodesta 1991 strategisena hankintakumppanina suomalaisille urakoitsijoille ja sähkötukkuliikkeille. Videotekniikka – videokamerat, kuvankäsittely ja ‐analysointi, tallennusjärjestelmät – ovat yhtiön strategian ytimessä; yrityskauppa laajentaa tarjontaamme ammattivideolaitteistoihin tuoden FSM:lle kolmannen tukijalan. Toiminnan kulmakivinä tulee jatkossakin olemaan asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.
Jo vuodesta 1984 Suomilammi Oy on ollut ammattivideo‐ ja striimaustekniikan asiantuntija. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki merkittävät tuotemerkit, kuten Sony, Sennheiser, Panasonic, Newtek, Canon, Swit ja Datavideo. Tarjonta kattaa sopivat laitteet pienistä suuriin ratkaisuihin. Kattavassa näyttelytilassa on mahdollista tutustua laajaan valikoimaan tuotantovideolaitteita.
”On hienoa, että perinteikkäälle perheyhtiöllemme löytyi uusi koti FSM:n perheyhtiöstä. Näemme yhtiöiden välillä paljon synergiaetuja. Yhdessä yritykset pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman”, Arto Suomilammi kommentoi.
”FSM jatkaa vahvaa ja kannattavaa kasvuaan panostamalla strategisiin toimialueisiin, joiden ytimessä on videotuotteet ja tietoverkkotuotteet. Näin 30‐vuotis juhlavuotena yrityskauppa on tervetullut täydennys, joka tuo paljon synergiahyötyjä molemmille yrityksille”, jatkaa Harri af Hällström. Konsernin liikevaihto ylittää vuonna 2021 20 M€. Suomilammi Oy tuo liikevaihtoon arviolta 2,5 M€ kasvun.
Yritykset jatkavat toistaiseksi itsenäisinä yhtiöinä. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Tom Helminen; Arto Suomilammi sekä muu Suomilammi Oy:n henkilöstö jatkavat yhtiön palveluksessa.
Lisätietoja:

FSM OY

Harri af Hällström
0400 662 606
Tom Helminen
0400 446 136
Suomilammi Oy

Arto Suomilammi
0400 430 683
Kaupan välitti:

Mikko Ruosteenoja, KTM, AYV
Puh 010 2864 011
Gsm 050 3283 250
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN