Jalostamo7 Oy lähti yrityskaupoille – Brushpainters Oy ensimmäisenä kohteena

Jalostamo7 yhdistää ihmisiä, osaamista ja pääomia. Tarkoituksena on siirtää yrityksiä sukupolvelta ja ihmiseltä toiselle ja vahvistaa näin koko Suomen talousjärjestelmää. Jalostamo7 Oy teki ensimmäisen yrityskaupan 30.6.2022, kun se osti Brushpainters Oy:n koko osakekannan.

Brushpaintersin uutena toimitusjohtajana aloittaa Lauri Aaltio. Arto Riiali varmistaa yrityksen hyvän siirron uusiin käsiin opastamalla ja neuvomalla uutta vetäjää. Brushpaintersin toiminta jatkuu samanlaisena laadukkaasti asiakkaita palvelevana yrityksenä.

“Me autamme kannattavia yrityksiä jatkamaan toimintaansa uusin voimin. Jalostamo7:n yritysten toimitusjohtajat eivät jää yksin pyörittämään yrityksiään, vaan saavat nopeasti tukea ja apua, kun tilanne niin vaatii. Jalostamo7 yhteisö on voimakkaampi, sitkeämpi ja tuottavampi kuin ihmiset yksinään” sanoo tuore toimitusjohtaja Lauri Aaltio.

Jalostamo7 hanke lähti kesälomalla saadusta Laurin ideasta kesällä 2020. Kesti kaksi vuotta löytää ja ostaa sopiva yritys. Lauri kävi läpi kymmeniä yrityksiä kahden vuoden aikana. Pitkällisten vaiheiden ja hankaluuksien jälkeen yrityskauppa lopulta onnistui kesäkuussa 2022.

“Tulemme näkemään ison siirtymän yritysten omistuksissa seuraavan kymmenen vuoden aikana Suomessa. Me haluamme osaltamme auttaa tässä ja varmistaa, että suomalainen yrittäjyys menestyy jatkossa entistä vahvemmin.” jatkaa Aaltio.

Brushpainters Oy on yrittäjävetoinen perheyhtiö. Brushpainters on vakaa ja vakiintunut toimija, se on toiminut 20 vuotta. Brushpainters tekee remontointia isoille kiinteistöomistajille eli toimii B2B-puolella. Toimistolla on kaksi työnjohtajaa, toimistohenkilö ja toimitusjohtaja. Rakennustöitä tekee 20 henkilöä pk-seudulla. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli n. 3m€. Brushpaintersin toimintaidea on tehdä laadukasta remontointia kerralla valmiiksi sovitussa aikataulussa.

Omistajanvaihdoksen käytännön järjestelyt hoiti Suomen Yrityskaupat Oy, Kenneth Udd

 

Kari Vatka, Arto Riiali ja Lauri Aaltio

Lisätietoja:

Lauri Aaltio
Jalostamo7 Oy
[email protected]
040 5638631

Kari Vatka
Jalostamo7 Oy
[email protected]
045 6367653

Arto Riiali
Brushpainters Oy
[email protected]
040 7025716

 

Kenneth Udd, KTM, AYV
Puh 010 2864 017
Gsm 050 5011 014
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN