Jappis lähtee luotsaamaan Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehteä

wFIFArZBz3CygAAAABJRU5ErkJggg==
Juha-Pekka Harju, Heli Nieminen ja Janne Siljamäki vaihtavat viestikapulaa.
Perinteikkään Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehden kustannusoikeudet ovat siirtyneet Viestintäharju Oy:ltä liiketoimintakaupassa turkulaiselle mainostoimisto Jappikselle. Jatkossa Jappis vastaa lehden kustantamisesta, sisällöntuotannosta ja mediamyynnistä sekä lehden verkkoliiketoiminnasta. Kokonaisuutta tehdään tiiviissä yhteistyössä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa kuten tähänkin asti.
– Jappis halusi laajentaa uudenlaisille vesille, ja tämän liiketoimintakaupan myötä se toteutuu. Tavoitteemme on auttaa varsinaissuomalaisia yrittäjiä ja yrityksiä menestymään. Näen, että Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti on oiva täydennys toimintaamme, kertoo mainostoimisto Jappiksen toimitusjohtaja Janne Siljamäki.
– Hienoa, että Jappis Oy otti kopin lehden tekemisestä. Lehden jatko on hyvissä käsissä. Uskon, että nykyiset lehdentekijät ja Jappiksen uudet voimat yhdessä vievät median kokonaan uudelle tasolle, toteaa Viestintäharju Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Harju tyytyväisenä.
– Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti on lähellä sydäntäni, kun olen ollut perustamassa sitä ja tehnyt paria välivuotta lukuunottamatta lehden perustamisesta asti. Toistaiseksi jatkan vielä uuden kustantajan apuna. Ajattelin kuitenkin, että nyt on korkea aika luopua lehdestä, jos haluan tehdä vielä jotain muuta ennen eläkkeelle jäämistä. Vielä en tiedä, mitä se muu tekeminen on. Olen avoin kaikille ehdotuksille, kuten on tapana sanoa, naurahtaa Harju.
Varsinais-Suomen Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Hanna Munter iloitsee, että Viestintäharju Oy:n yli 30-vuotiselle työlle on löytynyt osaava jatkaja.
– Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdellä on arvostettu asema yrittämisen ja elinkeinoelämän asiantuntijana. Maakunnassa tarvitaan osaavaa yrittäjämediaa nyt ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Iso kiitos Juha-Pekka Harjulle hyvästä työstä kustantajana ja päätoimittajana. Tästä on Jappiksen hyvä jatkaa, sanoo Munter.
Lehden uutena päätoimittajana aloittaa Jappiksen palvelukseen elokuussa siirtynyt, pitkän uran viestintäalalla tehnyt Heli Nieminen. Nieminen on työskennellyt pitkään toimittajana Turun Sanomissa ja hänet on mm. palkittu vuoden ruokatoimittajana vuonna 2015. Ennen mainostoimisto Jappikseen siirtymistään Nieminen toimi turkulaisen Manu Events -yrityksen viestintäjohtajana.
– On aivan mahtavaa tarttua tällaiseen haasteeseen ja päästä luotsaamaan Varsinais-Suomen alueen johtavaa yrittämisen ja elinkeinoelämän uutislehteä. Juha-Pekka Harju on tehnyt tiimeineen aivan mahtavaa työtä, ja sitä on ilo jatkaa. Meillä on Jappiksessa paljon ideoita siitä, miten lähdemme kehittämään lehteä ja sen sähköisiä kanavia, ja toivomme myös saavamme paljon toiveita ja ideoita lukijoiltamme – heillehän tätä tehdään, sanoo Nieminen.
Varsinais-Suomen Yrittäjä on kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvä tabloid-lehti, joka jaetaan jokaiseen toimipaikkaan Varsinais-Suomessa. Sen lukijat ovat yritysten ja julkisen sektorin päättäjiä. Printin lukijoita on noin 80 000 kuukaudessa ja lehden nettisivuilla on kuukaudessa jopa yli 100 000 kävijää.

Kaupan välitti

Juha-Pekka Asuinmaa, YTM
Puh 010 2864 007
Gsm 050 4611 360
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN