Lahtelainen Mainostoimisto Sektorin liiketoiminta siirtyi uudelle omistajalle

Mainostoimisto Sektori myi liiketoimintansa 1.3.2017 allekirjoitetulla liiketoimintakaupalla Avenla -konerniin kuuluvalle Mainostoimisto Helsingille. Lahtelainen, pitkän linjan mainostoimisto Sektori on tunnettu ja arvostettu teollisten asiakkaiden luotettavana mainostoimistona. Erinomaisen sisällöntuotantokykynsä ansioista Sektori osaa kääntää laitevalmistajien ja palvelutuottajien insinöörikielen ostavien asiakkaiden ostopäätöksiä tukevaksi viestinnäksi.

Yrittäjä Pirjo Lassila aloitti mainostoimistotyö vuonna 1989. Aluksi toiminimenä yrittäjänsä työllistänyt yritys muutettiin 1992 osakeyhtiöksi ja täyden palvelun mainostoimistoksi. Kasvu on tehty tulorahoituksella. Hyvästä maineesta ja arvostuksesta kertoo myös yhtiön asiakaskuntaa kuvaava referenssilista. Mainostoimisto Sektorin palveluvalikoimaan kuuluvat mm. Brandien rakentaminen, printtimedian suunnittelu, monipuoliset www- ja digipalvelut, 3D-visualisoinnit ja animaatiot sekä messuviestintä ja tapahtumamarkkinointi.

– ”Iän karttuessa olen jo pyrkinyt siirtämään vastuuta yrityksestä muille. Kun yrityksessä työskentelevä oma poikani totesi, ettei halua ottaa vastuuta koko yrityksen johtamisesta, yrityksen myynti ulkopuoliselle ostajalle tuli ajankohtaiseksi, ” kertoo Pirjo Lassia. ”Useiden ja välillä väsyttävienkin kauppaneuvottelujen jälkeen ostajaehdokkaaksi ilmaantui lahtelaista taustaa oleva Mainostoimisto Helsinki, jonka omistajatahoihin syntyi heti hyvä ja luottamuksellinen yhteys. Sen jälkeen yhteinen sävel löytyi nopeasti ja neuvottelut etenivät nopeasti kauppaan”, jatkaa myyjäyrittäjä.

– ”Meille Mainostoimisto Sektori edusti lahtelaista perinnettä ja hyvää lisää siihen palvelupakettiin, jota jo laajalle omalle asiakaskunnallemme tarjoamme. Sektorilaisten kautta saimme myös konserniimme kipeästi tarvitsemaamme osaamista ja työvoimaa. Vaikka ostajana onkin konsernimme tytäryhtiö, Mainostoimisto Helsinki, niin Sektorin toiminta pysyy Lahdessa, mikä on varmasti helpottava tieto työntekijöille,” kuvailee Mainostoimisto Helsingin toimitusjohtaja ja Avenla –konsernin toinen pääomistaja Timo Viento.

Mainostoimisto Sektorissa työskentelevät seitsemän työntekijää siirtyivät ostavan yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yrityskaupan käytännön järjestelyt hoiti Suomen Yrityskaupat / Asko Virén.

Lisätiedot:

Pirjo Lassila
Sektori
050 3025370
[email protected]

Timo Viento
Avenla
041 536 4127
[email protected]

Suomen Yrityskaupat
Päijät-Häme, Asko Virén
Puh. 010 2864 014
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN