Lahtelaisen Tippaiita Oy:n kotihoitopalvelut sulautuvat osaksi Hoitava Group Oy:n palvelukokonaisuutta

Hyvämaineisen ja kasvuhaluisen Tippaiita Oy:n kotihoito-, hoiva- ja kotisairaanhoitopalvelut sulauituivat osaksi päijät-hämäläistä Hoitava Group Oy:tä 15.1.2021 toteutetulla yritysjärjestelyllä. 

Tippaiita Oy on vuosien saatossa kahden aikaisemman yrityskaupan kautta kasvanut luotettava kotihoitopalveluita tarjoava yritys. Kaikki yrityksen työntekijät jatkavat nyt toteutetun järjestelyn jälkeen uudessa yrityskokonaisuudessa, joten asiakkaiden palvelu tuttujen hoitajien toimesta jatkuu katkeamattomasti. 
”Järjestelyllä syntynyt palvelukokonaisuus pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä monipuolisempaan ja laajempaa palvelua. Yhdessä olemme voimakkaampia ja kehityskykyisempiä vastaanottamaan tulevaisuuden haasteet, kuin mitä toiminnat erillisissä yhtiöissä olisivat olleet,” toteavat Tippaiita Oy:n yrittäjäpariskunta Elina ja Janne Karvonen. 
” Hoitava Groupilla on toimintaa sekä Päijät-Hämeessä että Kajaanissa. Kasvuhakuisena yrityksenä meillä on intoa ja halua kehittää ja vahvistaa paikallista toimintaamme,” kertoo Hoitava Group Oy:n toimitusjohtaja Pietari Heikkilä. ”Tippaiitan osaava ja motivoitunut henkilökunta on hieno lisä omaan työporukkaamme. Haluamme varmistaa, että asiakkaiden palvelu jatkuu tuttujen, osaavien hoitajien ja paikallisen, yrittäjävetoisen yrityksen toimesta, ” jatkaa Pietari Heikkilä.  
Tippaiita Oy:n osalta yritysjärjestelyn käytännön tehtävät hoiti Suomen Yrityskaupat / Asko Virén.
Lisätietoja
Hoitava Group Oy
Pietari Heikkilä
044 536 0704
Tippaiita Oy
Elina Karvonen
044 2754 745

Asko Virén, TkL, AYV
Puh 010 2864 014
Gsm 040 7630 343
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN