Mainospaja T.Pesonen on siirtynyt uuteen omistukseen

Mainospaja T.Pesonen (Tapio Pesonen Oy) on siirtynyt uuteen omistukseen 3.12.2020 tapahtuneen yrityskaupan myötä.
Yrityksen toiminta jatkuu ennallaan samalla, pätevällä henkilökunnalla, sijainnilla ja yritystunnuksella. Yrityksen omistus siirtyy kaupan myötä kokonaisuudessaan Sami Martikaiselle, joka jatkaa toimintaa uutena yrittäjänä.

Tapio Pesonen perusti yrityksen vuonna 1987 Vantaalla. Yritys on kasvanut vuosien mittaan ja toiminta laajentunut useammalle alalle. Noin 30:n vuoden yhtenäisen yrittäjäuran jälkeen Tapio on alkanut kaivata enemmän aikaa myös töiden ulkopuoliselle elämälle. Tämä vuosi tuntui olevan hyvä aika toteuttaa haaveet vapaammasta elämästä, joka pääsee käyntiin tämän kaupan myötä.

Sami Martikainen oli ehtinyt etsiä sopivaa ostettavaa yritystä jo vuoden ajan, kun tutustui Mainospajaan.
Voisi sanoa, että se oli ”rakkautta ensi silmäyksellä”. Yrityksen laadukas, pitkäjänteinen työ, asiakaspalvelu ja monipuolinen tuote- ja palvelutarjonta teki vaikutuksen. Samin aiempi kokemus on liiketoiminnan kehittämisen parista, sen todettiin olevan hyvä täydennys yrityksen nykyiseen vaiheeseen. On hienoa päästä yrittämään osaavan henkilökunnan ja hyvin toimivan yrityksen puitteissa.

Olisimme halunneet järjestää pienet juhlat vaihdoksen kunniaksi Pajalla, mutta Covid 19 -tilanne ei sitä valitettavasti tällä hetkellä salli. Olemme kuitenkin palveluksessanne normaalisti päivittäin. Myymälä on auki käynneille ja puhelimella sekä sähköpostilla tavoittaa myös. Tervetuloa.

Lisätietoja:
Sami Martikainen
puh. 040 575 1171
Tapio Pesonen
puh. 0400 463 573
Kaupan välitti:

Simo Poikola, DI, AYV
Puh 010 2864 015
Gsm 040 511 2213
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN