MeTrade Oy:n osakekanta on myyty

Haltteri Oy osti MeTrade Oy:n koko osakekannan 15.6.2023. Myyjinä olivat Katja Erkintalo, Mikko Erkintalo ja Seppo Myllynen.

MeTrade

MeTrade Oy perustettiin vuonna 2008 ja tuotteina olivat aluksi biotakat. Myöhemmin yhtiö laajensi tuotetarjontaansa mattoihin. Nykyään tuotteita ovat itse maahantuodut matot, pöytäliinat ja muut sisustustuotteet.
Yhtiö on erikoistunut matto- ja sisustustuotteiden tukkukauppaan. Tuotevalikoima keskittyy pääosin erilaisiin mattoihin, joista yrityksellä on vankka vuosikausien kokemus. MeTrade Oy tekee yhteistyötä useiden Euroopassa ja Kauko-Idässä sijaitsevien tehtaiden kanssa.
Tarjottavan malliston ja palvelumuodon yhtiö pystyy räätälöimään asiakkaiden tarpeiden mukaan, myös asiakkaiden omille brändeille. Yhtiön toimiva ja kapasiteetiltaan riittävä varasto sijaitsee Riihimäellä, jossa pystytään myös varastoimaan tuotteita asiakkaille.
Asiakkaat ovat yritysasiakkaita, ja sijaitsevat valtaosin Suomessa ja jossain määrin Virossa sekä Ruotsissa. Jälleenmyyjiä on kymmenissä kaupungeissa ympäri Suomen. Yhtiön tuotteita löytyy johtavista tavarataloketjuista ja huonekalu- sekä mattomyymälöistä.
Katja Erkintalo ja Mikko Erkintalo sekä muu henkilökunta jatkavat työtään MeTrade Oy:n palveluksessa ja Seppo Myllynen siirtyy kaavaillusti siirtymisvaiheen jälkeen eläkkeelle.

Haltteri Oy

Haltteri Oy on perustettu vuonna 1994. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Riihimäki ja pääasiallisena toimialana ovat urheiluvälineet, ulkoiluvälineet ja varusteet. Yhtiön liiketoimintaa harjoitetaan Sportia -brändin alla.

Lisätietoja:

Seppo Myllynen
050 320 7413
[email protected]

Kaupan välitti:

Mikko Ruosteenoja, KTM, AYV
Puh 010 2864 011
Gsm 050 3283 250
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN