Nordea Oyj ja Suomen Yrityskaupat yhteistyöhön

Nordea Oyj ja Suomen Yrityskaupat ovat solmineet valtakunnallisen yhteistyösopimuksen, joka tulee helpottamaan yrityskauppojen toteuttamista kaikkien kaupan osapuolien kannalta.

Nordean ja Suomen Yrityskauppojen yhteistyö helpottaa mm. yrityskaupan rahoitusmahdollisuuksien selvittämistä jo kauppaprosessin alkuvaiheessa. Jatkossa on myyjälle löytyy oikea ostaja ja ostajalle oikea myyjä nykyistä tehokkaammin, kun kaupan rahoituspohjakin on mahdollisimman pitkälle jalostettu.

Yhteistyö antaa Nordealle mahdollisuuden kehittää omia rahoitustuotteitaan pienten yritysten yrityskauppatarpeista lähtien. Yhteistyö säästää kaikkien vaivaa ja aikaa sekä tekee kaupankäynnistä turvallisempaa. Suomen Yrityskaupat puolestaan voi kertoa asiakkailleen, miten Nordeassa suhtaudutaan kunkin kaupan rahoitukseen ja kaupat voidaan toteuttaa entistä nopeammassa aikataulussa.

Nordean yritysasiakas saa aina halutessaan vaivatta oman konttorin yhteyshenkilön kautta yhteyden Suomen Yrityskaupat Oy:n asiantuntijaan kaikissa yrityskauppaan liittyvissä kysymyksissä. Alustavat keskustelut Suomen Yrityskauppojen asiantuntijan kanssa ovat aina ilmaisia.

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN