Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte myyntiin

Nuoriso- ja vapaa-ajankeskus Pikku-Syöte Oy:n sekä Pikku-Syötteellä sijaitsevan hotelli- ja nuorisokeskuskiinteistön omistavan Vuolle Setlementti ry:n hallitukset ovat päättäneet asettaa alueen omaisuus- ja toimintakokonaisuuden julkiseen myyntiin. Myyntitoimeksianto on annettu Suomen Yrityskaupat Oy:lle.

Myytävä kokonaisuus sisältää noin 6 600 m²:n hotelli- ja nuorisokeskuskiinteistön sekä PikkuSyötteen hiihtokeskuksen. Kaupan kohteeseen sisältyy myös yhteensä 45 hehtaarin maa-alue, jolle sijoittuu myös käyttämätöntä rakennusoikeutta noin 8 200 kerrosalaneliötä.

– Meidän toimintamme ytimessä on nuorisokeskustoiminta ja myyntitoimeksiannon kautta haluamme mahdollistaa Pikku-Syötteen alueen kehittymisen matkailuliiketoimintaan keskittyen. Myynti on kuitenkin vain yksi vaihtoehto tulevaisuutemme kannalta, mutta haluamme sen nyt vaihtoehtona testata, kertoo Vuolle Setlementin toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen.

Nuorisokeskustoimintaa ohjaa ja säätelee Opetus- ja kulttuuriministeriö, jonka kautta PikkuSyötteen toiminnassa ja sen kehittämisessä on velvollisuus keskittyä ensisijaisesti nuorisokeskustoimintaan. Mahdollisen kaupan myötä nuorisokeskusasemasta oltaisiin luopumassa.

– Syötteen vetovoima matkailukohteena on viime vuosina kehittynyt vahvasti, emmekä me halua ainakaan osaltamme olla kehitystä rajoittamassa, kuvaa tilannetta Pikku-Syötteen johtaja Mika Pekkala, joka toimii myös Syötteen alueen matkailuyhdistyksen puheenjohtajana.

Lisätietoja:

Jussi Kemppainen
Toiminnanjohtaja
Vuolle Setlementti ry
[email protected]
p. 040 527 2898

 

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN