Perinteikkäässä sähkösuunnittelutoimistossa toteutetaan omistajanvaihdos

Jyväskylässä toimivassa Sähkösuunnittelu Veli-Pekka Piispanen Oy:ssä tullaan toteuttamaan kuluvan vuoden aikana hallittu omistajanvaihdos. Pitkäaikainen yrittäjä  Veli-Pekka Piispanen on eläköitymässä ja vetovastuu yrityksen toiminnasta siirtyy kahdelle kokeneelle sähkö- ja tietotekniikanalan insinöörille (YAMK).  Yrityksen palveluksessa jatkavat myös entisinä työntekijöinä kaksi sähkösuunnittelijaa.
 
Veli-Pekka Piispanen on aloittanut yrityksen toiminnan jo vuonna 1984 ja yritys on suunnitellut sähköistyksiä lukuisiin julkishallinnon rakennuksiin, teollisuustiloihin ja asuinrakennuskohteisiin ympäri Suomea. Toteutettavalla omistajanvaihdoksella turvataan yrityksen jatkuvuus ja työpaikat nykyisille työntekijöille, toteaa Piispanen. Uudet yrittäjät Kari Ojala (46) ja Sami Orasaari (45) tuovat yritykseen sähkösuunnitteluosaamisen lisäksi myös paljon uudenlaista osaamista erityisesti taloautomaatio, tietoverkkojen sekä kiinteistöjen tieto- ja kyberturvallisuussuunnitteluun, konsultointiin ja urakoinnin valvontaan, Piispanen jatkaa.
 
Hyppy yrittäjyyteen hyvästä ja turvallisesta työpaikasta on iso askel, toteaa uusi yrittäjä ja yrityksen toimitusjohtajan vastuun ottava Kari Ojala. Toimivan yrityksen ostaminen mahdollistaa kuitenkin aivan erinomaisen alun yrittäjyyteen, kun on olemassa valmis asiakas- ja yhteistyöverkosto sekä osaavat työntekijät. Merkittävä apu yrityksen ostamiseen ja omistajanvaihdoksen toteutumiseen on saatu myös Suomen Yrityskaupoilta,  Finnveralta ja Keski-Suomen Uusyrityskeskukselta, kiittelee Ojala.
 
Lisätietoja:

Kari Ojala
Puh. 045 323 3030
[email protected]
 
Veli-Pekka Piispanen
Puh. 0400 242205
[email protected]
 

Kaupan välitti:

Jan von Bonsdorff, KTM, AYV
Puh 010 2864 016
Gsm 040 7423 572
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN