Riihimäen Kaihdin ja Kehys saa uudet vetäjät

Riihimäen Kaihdin ja Kehys joka on toiminut yli 40 vuotta luotettavasti palvellen asiakkaita Riihimäellä saa uudet vetäjät.

Veijo ja Marja Koivisto luovuttavat “kapulan” Anne Puustiselle ja Jyri Taskiselle, joille yrittäjyys on tuttua ennestäänkin.

Toiminta siirtyy uuteen kivijalkamyymälään joten palvelu pelaa jatkossakin Riihimäellä. Veijo ja Jyri ovat jo muutaman viikon yhdessä käyneet asiakaskohteissa ja tutustuneet tavarantoimittajiin ja kaihdinmaailmaan.

Myyjä ja ostaja löysivät nopeasti yhteisen sävelen ja varmaa on että toiminta siirtyy osaaviin ja huolehtiviin käsiin, joka on tärkeä asia yrityskauppoja tehdessä. Luottamus puolin ja toisin löydettiin pikaisesti.

Useita neuvotteluja käytiin myynnin aikana ja onneksi oltiin kärsivällisiä ja odotettiin sitä “oikeaa” joka löytyikin sitten ihan samalta paikkakunnalta. Välittäjänä tällainen lopputulos on palkitsevaa, kun näkee, että sekä myyjä että ostaja tietävät tehneensä oikean päätöksen, kertoo välittäjänä toiminut Jussi Jokiniemi Suomen Yrityskaupoista.

Yhteystiedot:

Veijo Koivisto
puh. 0400 735902

Jyri Taskinen
puh. 050 3596843

Jussi Jokiniemi
puh. 050 4784 160

 

Jussi Jokiniemi, AYV
Puh 010 2864 023
Gsm +358 504784160
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN