Suomen Yrityskaupat 20 vuotta

Heinäkuussa tuli kuluneeksi 20 vuotta Suomen Yrityskappojen perustamisesta. Vuodesta 1996 Juha Rantasen ja Matti Aarnion kahden miehen yhtiö on kasvanut alansa suurimmaksi. Tänä päivänä yhtiö työllistää 9 konttorissa Suomessa ja kahdessa ulkomailla yhteensä 25 henkilöä. Välityksessä on jatkuvasti noin 200 yritystä ja yritys on mukana noin 150 omistajanvaihdoksessa vuosittain. Parhaillaan yritystä hakee 21 000 hakijaa Suomen Yrityskauppojen kautta.

Vuosien aikana yli 2000 omistajanvaihdosta on saanut asiantuntija-apua Suomen Yrityskaupoilta ja arviolta 10 000 suomalaisen työpaikan jatkuvuus on tullut samalla turvatuksi yritysten löytäessä jatkajan. Moni yritys on muuttunut myös kasvuyritykseksi uuden omistajan myötä.
Suomen Yrityskaupat on panostanut erityisesti internetteknologiaan ja onnistunut digitalisoimaan asiantuntijapalvelut jo vuosia sitten. Yrityksen erikoinen toimintatapa, jossa palvellaan samanaikaisesti kaikkia yrityskaupan osapuolia, on tiettävästi ainutlaatuinen koko maailmassa.
Suomen Yrityskaupat on perustettu Turussa, missä sen pääkonttori edelleen sijaitsee.

Lisätietoja:

Juha Rantanen, toimitusjohtaja       
Suomen Yrityskaupat Oy           
050 5445081                
[email protected]   

Suomen Vahvimmat - PlatinaAvainlippu
TranSeoSYVLKetju.fiPerustayritys.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN