Suomen Yrityskaupoille jälleen AAA-luokitus

Luottoluokitusyhtiö Dun & Bradstreet on myöntänyt Suomen Yrityskaupat Oy:lle jo kolmannen kerran perättäin AAA-luottoluokituksen. AAA-luokitus on paras Dun & Bradstreetin myöntämä arvosana. AAA-luokitus, jonka mukaan yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä, on myönnetty 4,4 prosentille suomalaisista yhtiöistä.

Dun & Bradstreet Finland on ainoana Suomessa määritellyt lähes jokaisen Kaupparekisteriin merkityn, normaalia liiketoimintaa harjoittavan ja aktiiviseksi todetun yrityksen luottokelpoisuusluokan.

Rating perustuu D&B:n kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Se on jatkuvapäivitteinen järjestelmä, joka yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota järjestelmällisesti keräämällä ja analysoimalla arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja sen kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä sitoumuksista.

Koska Rating päivittyy automaattisesti, se on paremmin ajantasalla kuin mikään muu luottoluokitus. Koneellisesti tuotettuna se on aina objektiivinen ja helpottaa eri yritysten keskinäistä vertailua.

Suomen Vahvimmat - PlatinaAvainlippu
TranSeoSYVLKetju.fiPerustayritys.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN