Talhu Oy on ostanut Koskikaukonen Oy:n liiketoiminnan

Talhu Oy ja Koskikaukonen Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jolla Koskikaukosen liiketoiminta ja toiminimi siirtyvät Talhulle 16.1.2023 alkaen.

 

Koskikaukosen henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan Talhun palvelukseen. Liiketoiminta jatkuu nykyisissä tiloissa Turun Orikedonkadulla sähkötyökalujen monimerkkikorjaamona ja mm. Makitan, Boschin ja DeWaltin valtuutettuna takuuhuoltajana ja huoltoliikkeenä.

Koskikaukosen toimitusjohtaja ja omistaja Antti Kiviranta on tyytyväinen, että liiketoiminnan jatkajaksi löytyi suomalainen perheyritys, joka haluaa jatkossakin tarjota laadukasta ja ammattitaitoista huoltopalvelua sekä nykyisille että uusille asiakkaille.

Liiketoimintakaupan myötä Talhu Oy vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomen alueella, kun Talhun Varsinais-Suomen myynti- ja huoltopalvelut siirtyvät Koskikaukosen huoltotoiminnan kanssa yhteisiin tiloihin kevään 2023 kuluessa. Huoltotoimintojen yhdistyminen tuo sekä Talhun että Koskikaukosen asiakkaille entistä paremman tarjonnan samasta toimipisteestä.

 

Lisätietoja:

Kimmo Mattila
toimitusjohtaja, Talhu Oy
p. 010 4249 416
[email protected]
www.talhu.fi

Antti Kiviranta
toimitusjohtaja
Koskikaukonen Oy
p. 044 5152 100

 

Juha-Pekka Asuinmaa, YTM
Puh 010 2864 007
Gsm 050 4611 360
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN