Terveystalo ostaa Rela-Groupin

TERVEYSTALO OSTAA RELA-GROUPIN: HYVINVOINTIPALVELUT VASTAAVAT MUUTTUVAAN ASIAKASTARPEESEEN JA TÄYDENTÄVÄT HOITOKETJUJA

Terveystalo on 1.10.2018 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Rela-groupin (Rela-hierojat Oy, Hierojakoulu Relaxi Oy ja Rela-Group Oy). Rela-hierojat on kasvanut kuudessa vuodessa alan ainoaksi valtakunnallisesti toimivaksi ketjuksi, jolla on 31 yksikköä ja 4 franchising-yksikköä. Relan ammattilaiset ovat Valviran ammattisuojatun nimikkeen mukaisia koulutettuja hierojia. Rela-groupin organisaatiossa työskentelee kahdeksan työsuhteista työntekijää ja 140 itsenäistä hierojaa ja ketjun liikevaihto viime tilikaudella oli 3,3 miljoonaa euroa. Ketjulla on 14 000 yksityistä asiakasta ja noin 100 yritysasiakasta.

“Hieronta on laadukkaasti toteutettuna luonteva ja täydentävä osa hoitoketjua muun muassa, kiputilojen hoidossa, aktiiviliikkujien ylläpitohoidossa sekä tapaturmien ja leikkausten kuntoutuksessa. Hierontaan hakeutumiskynnys on matala ja asiakas on itse usein tunnistanut tarpeen palvelulle. Tämänkaltaisten, hyvinvointipalveluiden kysyntä kasvaa myös organisaatioasiakkaissa: työntekijät tunnistavat tilanteeseensa soveltuvia hyvinvointia tai terveyttä tukevia palveluita”, toteaa Terveystalon ylilääkäri Unto Palonen.

“Rela on onnistunut luomaan ketteriä ja asiakaslähtöisiä toimintamalleja esimerkiksi kanta-asiakkaille kiinteästi hinnoitelluissa palveluissa. Ammattiosaamisen lisäksi Rela on kiinnittänyt erityisesti huomiota asiakaspalveluun. Kaupan myötä Terveystalon yksityisasiakkaat sekä organisaatioasiakkaat tulevat hyötymään laadukkaiden hierontapalveluiden käytön mahdollisuudesta joustavasti joko asiakkaiden tiloissa tai Relan toimipisteissä. Terveystalo Sportin kautta urheiluseurat saavat ammattilaishierojat niin harraste- kuin huippu-urheilutoiminnan tueksi. Myös fysioterapeutit saavat luontaisen linkin asiakkaille fysioterapiaa täydentävänä palveluna toimivaan hierontaan”, toteaa Terveystalon hyvinvointiliiketoiminnasta vastaava johtaja Hanna Puhakka.

“Rela-groupin liiketoiminta siirtyy osaksi valtakunnallista Terveystaloa, jossa tarjoamme Rela-brändillä ja -konseptilla hierontaa osana kokonaisvaltaista terveydenhuollon hoitoketjua. Osana Terveystaloa voimme kasvaa valtakunnallisesti myös organisaatioasiakkuuksissa. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle”, sanoo Rela-groupin toimitusjohtaja Mika Hallikainen.

Lisätietoja:

Terveystalo, johtaja, hyvinvointiliiketoiminta, Hanna Puhakka, puh. +358 30 633 1614

Rela-Group, toimitusjohtaja Mika Hallikainen, puh. +358 41 430 9313

Kaupan välitti:

Pertti Vallila, KTM
Puh 010 2864 010
Gsm 040 5677 335

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN