Transmar Ab osti Fintermos Oy:n

Transmar Ab on ostanut Naantalissa sijaitsevan Fintermos Oy:n koko osakepääoman. Fintermos Oy on logistiikka-alan yritys joka on erikoistunut lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden käsittelyyn ja varastointiin, +6 asteesta -28 asteeseen. Fintermoksen sijainti Naantalin sataman tuntumassa ja koko Suomelle logistisesti tärkeän Turun talousalueen ytimessä tarjoaa asiakkailleen erinomaiset kulkuyhteydet sekä kotimaahan että ulkomaille.

Transmarin tavoite ja visio on olla johtava kuljetus- ja huolintaliike Ahvenanmaalla sekä lähialueillamme. Transmar ottaa kaupan myötä ison ja tärkeän askeleen kohti tavoitetta ja voi nyt tarjota asiakkaille sekä logistiikkaan, varastointiin että kuljetuksiin liittyviä kokonaisratkaisuja. Tiheät vuorot Ahvenanmaan ja Manner-Suomen välillä, sekä laaja yhteistyöverkosto takaavat, että Transmar voi tarjota tehokkaat kuljetukset koko markkina-alueellaan.

Yrityskauppa on myös tärkeä askel sekä Transmarin, että Fintermoksen strategisen päämäärän saavuttamiseksi. Päämääränä tasapainoinen kasvu, joka luo lisäarvoa kaikille osapuolille.

Transmarin toimitusjohtaja Kjell Clemes tulee toimimaan myös fintermoksen toimitusjohtajana. Koko henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä konsernin palveluksessa.

Kaupan välitti Suomen Yrityskauppojen pääkaupunkiseudun yksikkö

Lisätietoja antavat:

Kjell Clemes, toimitusjohtaja, +358 1827 011 tai +358 40 5019 727
Tony Saarinen, tuotantopäällikkö, +358 1827 011 tai +358 400 875 025
Pertti Vallila, aluepäällikkö, Suomen Yrityskaupat, +358 40 5677 335

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN