Tunturi-Lapin Enontekiöllä sijaitseva tunturikeskus Galdotieva on myyty

Tunturikeskus Galdotieva, joka sijaitsee Norjan rajan välittömässä läheisyydessä ja havupuurajan yläpuolella, on myyty Aajatieva Oy:lle. Tämä monipuolisia palveluita matkailijoille tarjoava liiketoimintakokonaisuus on siirtynyt uuden omistajan haltuun. Yrityskaupan välitti Suomen Yrityskaupat Oy. Tunturikeskus Galdotieva on tunnettu ainutlaatuisesta sijainnistaan ja korkealaatuisista palveluistaan, jotka ovat tehneet siitä suositun matkailukohteen. Sen monipuolinen palveluvalikoima sisältää majoitusta, ruokapalveluita, ohjattuja aktiviteetteja sekä vuokrauspalveluita, jotka tekevät jokaisesta vierailusta unohtumattoman.

Yrityskauppa merkitsee uuden aikakauden alkua Tunturikeskus Galdotievan historiassa. Vaikka omistajat ovat vaihtuneet, Tunturikeskus Galdotievan perusarvot ja sitoutuminen korkealaatuisiin palveluihin säilyvät ennallaan. Uusi omistaja Aajatieva Oy on sitoutunut jatkamaan Tunturikeskus Galdotievan pitkää perinnettä tarjota korkealaatuisia palveluita ja ainutlaatuisia elämyksiä kaikille vierailijoilleen.

Myyjä haluaa kiittää asiakkaitaan, yhteistyökumppaneitaan ja henkilöstöään heidän jatkuvasta tuestaan ja sitoutumisestaan, ja odottaa innolla Tunturikeskus Galdotievan tulevaisuuden mahdollisuuksia Aajatieva Oy:n johdolla.

Lisätiedot:

Juha Hotti, KTM, AYV
Puh 010 2864 009
Gsm 040 3589 901
[email protected]

Avainlippu
TranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN