Turun Talo Team Oy ja Turkutalo Oy toteuttivat omistusjärjestelyn!

Turkutalo ja Talo Team ovat tehneet hyvää yhteistyötä jo pitkään. Yhteistyön syventymisen myötä Talo Team on tullut osakkaaksi Turkutaloon.

Turkutalon osakkaana ja toimitusjohtajana jatkaa Juha Rautiainen. Turkutalo jatkaa tuttuun tapaan asiakkaidensa palvelua luotettavana ja ammattitaitoisena kosteuskartoitus-, kuivaus- ja saneerausliikkeenä.

Turkutalo on erikoistunut huoneistoremontteihin (johon kuuluu mm. keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontit), vesivahinkoihin eli kosteuskartoituksiin ja kuivauksiin, asbestikartoituksiin, ulko- ja sisämaalauksiin, katto- ja rännikorjauksiin sekä ulkoalueiden kunnostustöihin (kuten aitojen korjaus- ja rakennustöihin, leikkialueiden kunnostuksiin ja puiden kaatoihin).

Talo Teamilla on puolestaan vuosikymmenien kokemus vastuullisesta ja pitkäjänteisestä kiinteistöhuoltopalveluiden tarjonnasta ammattitaitoisen henkilökunnan, laadukkaan kaluston ja modernin kiinteistöhallintajärjestelmän avulla.

Yhteistyön myötä pystymme kokonaisvaltaisemmin ja tehokkaammin palvelemaan asiakkaitamme sekä kiinteistöhuollon että kunnossapitotöiden saralla ja tarjoamaan huoletonta ja helppoa elämistä asukkaille ja toimitilojen käyttäjille.
Yhteinen tavoitteemme on laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas.

Lisätietoja:

Tomi Virtanen
Turun Talo Team Oy

Juha Rautiainen
Turkutalo Oy

Kaupan välitti:

Juha-Pekka Asuinmaa, YTM
Puh 010 2864 007
Gsm 050 4611 360
[email protected]

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN