Yritysvälittäjiä Turkuun

Yritysvälitys Aarnio on valtakunnallinen yrityskauppojen välittämiseen erikoistunut ketju. Olemme ensisijaisesti keskittyneet PK –yrityksiin. Palveluihimme kuuluvat yrityskaupan kaikki osa-alueet, kuten ostajien ja myyjien neuvonta, analyysit, arviot hinnasta ja kohteista, ja sopimusten laadinnat. Päätoimipaikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Turussa. Moderneissa tiloissamme käytössämme on alan parhaimmat ohjelmistot ja välineistö. Olemme alallamme Suomen suurin asiantuntijayritys, välitettävänämme on tälläkin hetkellä noin 150 yritystä. Yritysvälitys Aarnio on Suomen Yritysvälittäjäin Liitto ry:n jäsen.

Etsimme Turun toimipisteeseen enintään kahta
YRITYSVÄLITTÄJÄÄ

Edellytämme tinkimätöntä rehellisyyttä ja luotettavuutta, yrityksen talousasioiden, -dokumenttien ja analyysien hyvää hallintaa, kykyä toimia omistajanvaihdostilanteissa puolueettomana asiantuntijana, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua, neuvottelutaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä, yrittäjäasennetta sekä pk -yritysten ja yrittäjien ymmärtämistä. Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Työ sopii yhtä hyvin niin naiselle kuin miehellekin. Työtä on mahdollista tehdä myös alihankkijana omassa yrityksessä.

Tarjoamme hyvän provisiopalkan, valmiit myyntikohteet, edustavat ja nykyaikaiset työvälineet ja -tilat, tarvittavan koulutuksen tehtäviin sekä täyden asiantuntijoiden taustatuen. Parhaiden välittäjien kanssa olemme valmiit neuvottelemaan myös osakkuudesta nopeasti kasvavassa liiketoiminnassamme.

Lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi 24.2. mennessä osoitteeseen Yritysvälitys Aarnio, toimitusjohtaja Juha Rantanen, Kauppiaskatu 9 b A, 20100 Turku tai sähköpostilla [email protected]. Puhelutiedusteluihin vastaamme keskiviikkona 19.2. klo 10.00 – 15.00 numerosta 02 – 4784 311.

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN