Viime vuonna rikottiin jälleen yrityskauppojen ennätyksiä!

Viime vuonna rikottiin jälleen yrityskauppojen ennätyksiä!

Yrityskaupat ovat vilkastuneet koko maassa ja kaikilla toimijoilla. Tätä selittää luultavasti ikäpolvien vaihtuminen niin ostajissa kuin myyjissä.  Samalla on vaihtunut niin yritys- kuin omistamiskulttuuri. Yritykset ovat selvästi paremmassa kunnossa kuin aiemmin kaupan olleet. Myyjät ovat edellisiä sukupolvia valmiimpia luopumaan jo nuorempina ja ovat avoimia erilaiselle ratkaisuille. Yhä useampi myyjä ryhtyy saman tien myös ostajaksi. Sarjayrittäjyys on yleistynyt selvästi.

Suomen suurin yritysvälittäjä Suomen Yrityskaupat Oy rikkoi yrityskauppaennätyksiään jo viidettä vuotta peräkkäin. Liikevaihtoa kertyi noin 1,5 miljoona euroa. Kasvua oli edellisestä vuodesta noin 16%. Tulosta kertyi noin 17% liikevaihdosta. Yhtiö rekrytoi viime vuonna viisi uutta ammattilaista. Uusin konttori avattiin Seinäjoelle.

Yrityksen kanavissa on välitettävän noin 550 yritystä. Näistä noin 50:llä on hintapyyntö yli kaksi miljoonaa euroa. Välityskohteiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 350 miljoonaa euroa ja kauppojen rahoitustarve noin 185 miljoonaa euroa. Yhtiön ostajakannassa on jo yli 22 000 yritystä etsivää ostajaa. Yhtiöllä on yhteensä 11 toimipistettä joita 9 kotimassa. Organisaatiossa työstelee noin 20 ammattilaista. Yhtiö palvelee asiakkaita kuudella eri kiellä. Suomen Yrityskaupat Oy omistaa myös pienille yritykselle suunnatun, ilmaisen kauppapaikan www.firmakauppa.fi  -palvelun.

AvainlippuTranSeoSYVLKetju.fiFirmakauppa.fi
I wish to be contacted

I wish to be contacted

Select location and leave your number or email address, and we'll contact you!

Yhteydenottopyyntö EN