Suomen Yrityskaupat on asiantuntijasi
kaikissa yrityskauppa-asioissa

TERVETULOA PIENTEN YRITYSTEN YRITYSKAUPPAPALVELUUN

 

Olet tullut Suomen suosituimpaan yrityskauppapalveluun, jossa vierailee yli miljoona kävijää vuosittain.

Näiltä sivuilta löydät myytävät pienet yritykset sekä laajan valikoiman yritysostoon, -myyntiin ja -järjestelyihin liittyviä palveluja. Tämä palvelukokonaisuus on tarkoitettu yrityksille, joiden hintapyyntö on alle 500 000 euroa. Suuremmille yrityksille tarjotut palvelut löydät tästä; Myytävät suuret yritykset.

Pienten yritysten palvelumme ovat mitoitettu niin laajuudeltaan kuin hinnoiltaankin juuri pienille yrityksille sopiviksi, joten ota rohkeasti yhteyttä. Yli tuhannen omistajavaihdoksen kokemuksella voit olla varma, että osaamme ammattimme.

Myytävien yritysten lisätietoja löydät yllä kohdasta Myytävät yritykset. Ellei sopivaa kohdetta löydy, kysy myös hiljaisessa myynnissä olevia kohteita tai jätä tarkennettu haku kohdasta Jätä haku ostokohteesta.

Yrityksen ei tarvitse olla meillä myynnissä, voimme auttaa sinua muutenkin. Olemme käytettävissä aina kun tarvitset apua neuvotteluissa, yrityksen arvonmäärityksessä tai vaikka rahoituksen hakemisessa. Yritysten perustamiset ja lopettamiset ovat niin ikään normaaleja palvelujamme. Ole suoraan yhteydessä lähimpään asiantuntijamme, niin katsotaan luottamuksella, mikä on sinulle sopivin palvelumme.