Uusi konttori ja uusi miehitys Ouluun

Tammikuussa Suomen Yrityskaupoilla aloitti yritysvälittäjänä Aki Keisu, joka pitää toimistoa Oulun keskustassa.  Alueena Akilla on Kainuu ja Pohjoispohjanmaa.
”Olen toiminut koko työikäni yrittäjänä ja tunnen omakohtaisesti yrittäjyyden ilot ja haasteet. Kaupankäynti on se osaaminen, jolla olen itseäni elättänyt. Omaa arvomaailmaani leimaa ajatus siitä, että kaupan täytyy palvella niin ostajaa kuin myyjää. Hyvässä kaupassa molemmat jäävät tyytyväisiksi.
 
Yrityskauppa on omalta uraltani tuttua. Kolmesti on oma yritykseni myyty ja olen ollut parissa kaupassa ostamassa yritystä tai liiketoimintaa. Joten kaupan molemmat puolet ovat tuttuja. Itsellä syntyi kauppojen myötä halu ryhtyä yritysvälittäjäksi, mutta en kokenut osaamistani asiassa niin vahvaksi, että olisin pärjännyt yksin. Etsin sopivaa kumppania ja kun avautui tilaisuus päästä Suomen suurimman välittäjän, Suomen Yrityskauppojen välittäjäksi, tuntui että löysin itselleni täydellisen kumppanin. Yrityskauppojen materiaalipankit, työkalut, taustatiimi ja digitaaliset sovellukset antavat minulle ne puuttuvat palaset, jotka uupuivat omasta repusta.” kertoo Aki.

Z

Akin yhteystiedot:

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV