Avaamme Lapin toimipisteen Rovaniemelle

Suomen Yrityskaupat Oy laajentaa toimintansa nyt myös Lappiin. Yritys on valinnut Lapin aluejohtajaksi ja yritysvälittäjäksi KTM Juha Hotin 14.1.2019 alkaen. Lapin toimipiste sijaitsee Rovaniemellä Rovakatu 17:ssa.
Suomen Yrityskaupat on yli kaksikymmentä vuotta vanha yritysvälitysketju, joka on ollut mukana yli 2000 omistajanvaihdoksessa. Kymmenen suomalaisen konttorin lisäksi yrityksellä on konttori Tallinnassa ja Espanjan Fuengirolassa. Ketjussa työskentelee reilu parikymmentä yrityskaupan ammattilaista.
”Tämä avaa ihan uudet mahdollisuudet Lapin alueen yrityksille onnistua yrityskaupoissa. Yksistään Suomen yrityskauppojen ostajarekisterissä on yli 22 000 kontaktia ja myytäviä yrityksiä yli 500 kappaletta. Yli 20 ammattilaisen verkosto ja tuki on mahtava asia. Haluaisin mahdollistaa lappilaisten yritysten jatkuvuuden, työpaikkojen säilymisen ja jopa lisääntymisen onnistuneilla yrityskaupoilla ja sukupolvenvaihdoksilla”, toteaa Juha Hotti.
Juha on toiminut yli 30 vuotta eri toimialojen yritysten johtajana, toimitusjohtajana ja asiantuntijana. Alat ovat edustaneet mm. vähittäiskauppaa, pankki -ja rahoitussektoria, metsäsektoria ja teollisuutta sisältäen myös vientiä ja tuontia. Juha on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja hänellä on myös yrityspankkiirin tutkinto. Hän onkin toiminut pankin aluejohtajana ja yrityspankkiirina Uudellamaalla, jossa hän hoiti monta yrityskauppaa menestyksekkäästi. Eri tehtävissä Juha on hoitanut liiketoimintasiirtoja, yrityskauppoja ja fuusioita.
Juhalla on kokemusta myös sivutoimisesta pienyrittäjänä olemisesta mm. hyvinvointi -ja elämystoimialalla eteläsuomalaisen seikkailupuiston omistajana ja liikunta-alalla virallisesti auktorisoituna personal trainerina eri kuntokeskuksissa.
Juha on asunut lapsuutensa ja nuoruutensa Helsingissä, mutta jo lapsena syntyi voimakas veto Lappia kohtaan mieluisten mummolalomien ansiosta. Juhan äiti on kotoisin Lapista, mutta sukunimi Hotti tulee karjalaisen isän puolelta.

Juhan yhteystiedot:

Juha Hotti, KTM, AYV
Puh 010 2864 009
Gsm 040 3589 901
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV