Bedika Oy ostaa Hilpac Oy:n liiketoiminnan

Nestepakkauslinjastoja ja -laitteistoja maahantuovan Hilpac Oy:n omistaja Vesa Heikinheimo on myynyt Bedika Oy:lle Hilpacin liiketoiminnan 17.5.2021 solmitulla kaupalla. Kaupan mukana Bedikalle siirtyvät myös Hilpac-nimi sekä verkkotunnus. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.
Vesa Heikinheimo kertoo, että on jonkin aikaa etsinyt sopivaa jatkajaa Hilpacin toiminnalle, ja uskoo nyt löytäneensä sille hyvän kodin. Hilpac Oy:n osaaminen laite-edustusten asentamisessa, modifionnissa ja huollossa siirtyy kaupan mukana Bedika Oy:lle, Mikko Lahtisen jatkaessa huoltopäällikkönä Bedika Oy:n palveluksessa.
Bedika Oy:lle Hilpacin liiketoiminta tuo uuden ulottuvuuden tarjottaviin pakkausratkaisuihin. Bedikan toimitusjohtaja Niko Nurminen kertoo Hilpacin toimintojen sopivan hyvin Bedikan toimintaan. Päällekäisyyksiä ei juurikaan ole, ja tuotteet antavat mahdollisuuden täydentää toisiaan ja palvella molempien yritysten asiakkaita jatkossa entistä kattavammalla tuote- ja palveluvalikoimalla.
Vesa Heikinheimo jatkaa siirtymäajan neuvonantajana Hilpacin projekteissa. Hilpacin sähköpostiosoitteet ja verkkosivun osoite sekä matkapuhelinnumerot säilyvät toistaiseksi muuttumattomina.
Kaupan välitti:

Kenneth Udd, KTM, AYV
Puh 010 2864 017
Gsm 050 5011 014
[email protected]

Suomen Vahvimmat - PlatinaAvainlippu
TranSeoSYVLKetju.fiPerustayritys.fiFirmakauppa.fi
Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV