Director’s Cut Oy osaksi HDR konsernia

Director’s Cut Oy yhdistyy pohjoismaiseen HDR konseniin. HDR studiot sijaitsevat Tukholmassa, Skellefteåssa, Kööpenhaminassa sekä Oslossa – ja nyt myös Helsingissä. Sen pääomistaja on ruotsalainen pääomasijoitusyhtiö Neqst.

Tukholmassa pääkonttoriaan pitävä HDR konserni on mediatalo, joka tarjoaa laajoja tuontantojen kokonaisratkaisuja studiossa sekä ulkotuotantopaikoilla monipuolisilla ja nykyaikaisilla ulkotuotantokalustoilla.

Director’s Cut tarjoaa kaikki televisiotuotannon tekniset palvelut. Director’s Cut Oy:n studiot sijaitsevat Helsingin Ilmalassa MTV kiinteistössä. Yhtiö tarjoaa studiotuotantojen lisäksi myös korkealaatuiset ulkotuotantopalvelut, jälkituotannon, järjestelmöintegraation sekä tuotannon teknisen suunnittelupalvelun.

Aarni Kuorikoski, Director’s Cut Oy:n toimitusjohtaja, on tyytyväinen syntyneeseen kauppaan: ”Täydentävän asiakaskunnan sekä samankaltaisten toimintojen ansiosta tästä kaupasta hyötyvät sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme. Kauppa mahdollistaa uusia teknisiä investointeja ja yhdessä kehitettyjä innovaatioita asiakkaillemme”

”Toivotamme iloisesti koko Director’s Cut perheen tervetulleeksi HDR konserniin ja olemme vakuuttuneita, että tämä lisäys antaa meille mahdollisuuden palvella yhteisiä asiakkaitamme paremmin kuin aiemmin.” sanoo Mats Dahlsröm, HDR konsernin toimitusjohtaja.

Lisätietoja:

Myyjän neuvonantajana toimi Suomen Yrityskaupat Oy
Pääkaupunkiseutu, Pertti Vallila
Puh. 010 2864 010
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV