Far-Tec Oy osti Kone-Tapsa Oy:n osakekannan

24.8.2012 tehdyllä osakekaupalla Huittisissa vuodesta 1987 lähtien toiminut Tapio Sirviön omistama Kone-Tapsa Oy siirtyi uusille omistajille. Yrityksen uusi omistaja on Huittisissa pääkonttoriaan pitävä Far-Tec Oy.

Uusilla omistajilla on vankka kokemus maatalouden automaatiojärjestelmistä, tietotekniikasta ja sähköasennuksista. Kone-Tapsa Oy:n toiminta tulee jatkumaan pääosin entisellään, luonnollisesti lisättynä ostajan vahvalla osaamisella maatalouden automatisoinnista.

Yrityksensä myynyt Tapio Sirviö toteaa, että hänelle tulee ikävä asiakaskuntaa, jonka kanssa on tehty vuosikausia yhdessä töitä. Toisaalta ihmissuhteet säilyvät, vaikka häntä ei näy ”tiskin takana”. Mutta aika aikaansa kutakin.

Ostajat Far-Tec Oy:n omistajat Ari Laakso ja Teijo Mikola puolestaan toteavat, että kauppa mahdollistaa asiakkaille ”yhden luukun -periaatteen” sekä entistä paremman ja monipuolisemman asiakaspalvelun mm. asennuksissa ja huolloissa. Lisäksi toimitilat tarjoavat mahdollisuuden laajentaa yritystoimintaa kasvavalla teollisuusalueella. Lisätietoja Far-Tec Oy:stä www.far-tec.fi

Välittäjänä toimi Suomen Yrityskaupat Oy.

Lisätietoja:

Tapio Sirviö, puh. 040 5577110

    

Far-Tec Oy

Ari Laakso ja Teijo Mikola

puh. 044 3587649, [email protected] 

Suomen Yrityskaupat Oy

Veli-Pekka Väisänen

puh. 0400 494 814, [email protected]

Suomen Vahvimmat - PlatinaAvainlippu
TranSeoSYVLKetju.fiPerustayritys.fiFirmakauppa.fi
Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV