HALLITUSTI VETÄYTYEN -PROJEKTI

Kiire pilaa varmimmin yrityskaupan, eikä hätäisestä kaupankäynnistä ole kukaan kiinnostunut. Sopivan ostajan löytäminen vie aina aikaa. Ostajalla menee myös aikaa kohteeseen tutustumiseen. Harva pitkään toiminut yritys on sellaisenaan parhaiten myytävissä. Yritykseen on usein kertynyt asioita, joilla ei ole ostajan liiketoiminnalle arvoa ja näin kaupankäynnistä tulee vaikeaa. Yrittäjän sosiaalisen tilanteen muuttuminen kaupan myötä vaatii myös valmisteluja.

Hallitusti vetäytyen -projekti rakentaa onnistunutta vetäytymistä yritystoiminnasta, olipa syynä lähestyvät eläkepäivät tai pahenevat selkävaivat. Projektissa kartoitetaan yrityksen lähtötilanne ja tavoitetila. Tavoitteena on varautua muutoksiin ajoissa ja toteuttaa tarvittavat toimenpiteet hyvissä ajoin. Lopputuloksena on hallittu vetäytyminen ja paras mahdollinen hinta elämäntyöstä.

Onnistunut yrityskauppa luo myös jatkajalle hyvät mahdollisuudet menestyä. Projektiin ollaan hakemassa julkista tukea, joten lopullinen hinta selviää vasta tukipäätöksen jälkeen.

Voit jo nyt varata paikkasi projektissa. Ilmottaustumiset ja lisätiedot:
Pekka Virkkunen
Yritysvälityksen johtaja
puh. 010 2864 003
gsm 0400 493 947
fax 010 2864 001
email [email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV