Jakoilin polttoaineiden myynti- jakelutoiminta Polttis Oy:n hallintaan

Sannaisissa, Itä-Uudellamaalla kotipaikkaansa pitävä Jakoil on myynyt 30.9.2013 toteutuneella yrityskaupalla polttoaineiden myynti- ja jakeluliiketoiminnan Hannu Kohtaniemen omistamalle Polttis Oy:lle. Polttis Oy tulee jatkamaan Jakoil-toiminimen käyttöä, ja käytännön jakelutoimituksista vastaavat edelleen Jakoilin vanhat työntekijät. Palvelun laatu ja joustavuus säilyvät asiakkaille muuttumattomina. Yrityskauppa toteutti yrittäjä Tommy Träskelinin suunnitelmat luopua kuljetusalan toiminnasta viimeistään 58-vuotiaana. Kaupan järjestelyistä vastasi Suomen Yrityskaupat.

Jakoil Oy on aikanaan muodostunut kolmen pienen polttoainemyyntiä ja -kuljetuksia hoitaneen yrityksen liiketoimintojen pohjalle. Yrityksen kasvu mahdollisti yrittäjäperheelle järkevän toimintamallin, mutta kasvusta huolimatta toimintojen joustavuus ja asiakasystävällisyys on pystytty säilyttämään korkealla tasolla. Useille asiakkaille hoidetaankin polttoaineen riittävyys automaattisesti, ilman asiakkaan erillisiä tilauksia.

Polttis Oy on yrittäjä Hannu Kohtaniemen omistama yritys, joka tulee keskittymään polttoaineiden myyntiin ja jakeluun. Kohtaniemellä on jo ennen tätä yrityskauppaa pari säiliöautoa jakeluajossa. Jakoil Oy:n liiketoiminta sopii siis erinomaisesti olemassa olevan liiketoiminnan jatkoksi. Polttis Oy:n tarkoituksena on säilyttää Jakoil-toiminimi yhtiön aputoiminimenä, jotta Itä-Uudenmaan, pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan toiminnat jatkuisivat mahdollisimman hyvin muuttumattomina. Myös tilausten vastaanotto tulee toistaiseksi säilymään entisellään, Marja-Leena Tukiaisen hoitamana.

Yrityskauppa mahdollisti Jakoil Oy:n liiketoiminnan edelleen kehittymisen aikaisempaa suuremman toimijan omistuksessa. Samalla se loi myyjäyrittäjälle mahdollisuuden siirtyä toiveittensa mukaisesti uuden kiinnostuksen kohteen pariin, eli bioenergialiiketoiminnan kehittämiseen.

Suomen Yrityskaupat Oy Lahti

Lisätietoja antavat:

Tommy Träskelin, Jakoil Oy, 0400 840 677
Hannu Kohtaniemi, Polttis Oy, 0400 657 344

Jakoil Oy on vuonna 2006 perustettu, Tommy Träskelinin ja Marja-Leena Tukiaisen omistama lämmitys- ja moottoripolttoaineita myyvä ja toimittava yritys. Yhtiön kotipaikka on Sannaisissa Yhtiö on kasvanut nykylaajuuteensa, kun siihen on liitetty Järvenpäässä toimineen Saloil Oy:n ja Kråkössa toimineen Warm Up Oy Ab:n liiketoiminnat. Jakoilissa työskentelee yrittäjäpariskunnan lisäksi yksi kuljettaja.

Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin pk-yritysten omistajanvaihdoksiin erikoistunut, puolueeton ja luotettava täyden palvelun yritys. Ketjun toimipisteitä on Turussa, Helsingissä, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Oulussa. Laajan asiakasverkostonsa avulla Suomen Yrityskaupat on luonut maan suurimman omistajanvaihdosten markkinapaikan, jossa ostaja ja myyjä löytävät toisensa.

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV