Kuivaksen Leipomo Oy:n liiketoiminnalle uusi omistaja

Vuonna 1949 perustetun ja siitä asti Kuivaksen suvun hallinnassa olleen Kuivaksen leipomo Oy:n liiketoiminta siirtyi 15.8.2011 toteutetulla yrityskaupalla Janne ja Elina Kuivakselta Jussi Pääkkösen omistukseen. Menestyksekäs ja hyvämaineinen yhtiö saa uutta osaamista jatkokehitykseen.
Leipomon tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki leipomotuotteet, kuten esim. leivät, kahvileivät, konditoriatuotteet ja grillituotteet. Leipomolla on myös myymälätilat tehtaan yhteydessä. Asiakaskunta muodostuu laitoksista, kouluista, päiväkodeista, lounasravintoloista, grilleistä yms. Yhtiö jatkaa toimintaansa Suvitie 6:ssa Oulussa entisin tuotantoresurssein. Yrityksen henkilökunta jatkaa yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Janne ja Elina Kuivas ovat yhtiön käytettävissä neuvontajana konsultoiden uutta yrittäjää pitkän siirtymisajan puitteissa. Näin varmistetaan asiakaspalvelu, toimitusvarmuus sekä tuoteosaamisen siirto.
”Suuriin saappaisiin on astuttu, se on tullut selväksi. Työntekijät ovat kuitenkin ottaneet alan ulkopuolelta tulleen uuden yrittäjän hienosti vastaan ja luotan heidän tukeensa. He ovat rautaisia ammattilaisia ja ovat kiireestä huolimatta ystävällisesti ehtineet opastaa ummikkoa talon tavoille. Leipomossa on sellainen tekemisen meininki, että jos tämän porukan kanssa ei onnistu, niin ei onnistu kenenkään muunkaan kanssa”, kertoo Jussi Pääkkönen.

Oulussa 15. elokuuta 2011

Lisätietoja:
Jussi Pääkkönen, toimitusjohtaja, Kuivaksen Leipomo Oy, p. 0400 372 200
Elina Kuivas, aikaisempi toimitusjohtaja, Kuivaksen Leipomo Oy, p. 0400 191 298
Kaupan välittäjänä toimi Suomen Yrityskaupat Oy:n Oulun aluepäällikkö Juha Takalo-Kastari, p. 0400 380 620, [email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV