Omistajanvaihdosilta Aurassa 27.5.2014

Hyvä Auranmaalainen tai Auranmaan alueella toimiva yrittäjä. Onko yrityksesi omistajan- tai sukupolvenvaihdos sinulle ajankohtainen? Harkitsetko yrityksen ostamista?

Tervetuloa omistajanvaihdosiltaan Auran kunnantalolle (Nikkarinkuja 8, Aura) tiistaina 27.5.2014 kello 16.30–19.00. Tilaisuus on maksuton.

Lähivuosina Suomessa tulee myyntiin useita kymmeniätuhansia yrityksiä yrittäjien jäädessä eläkkeelle. Myös Auranmaalla yritysten omistajan- ja sukupolvenvaihdokset koskettavat vuosittain monia yrityksiä. Muutostilanteen edessä oleviin yrityksiin tarvitaan jatkajia ja uusia osaajia. Omistajanvaihdos on myös mahdollisuus kasvattaa ja kehittää liiketoimintaa.

Auranmaan kuntien yhteinen yrityspalveluyksikkö Auranmaan yrityspalvelut on käynnistänyt Suomen Yrityskaupat Oy:n kanssa yhteistyön yritysten omistajanvaihdosneuvontaan liittyen. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa helppo, tehokas ja laadullisesti korkeatasoinen tukipalvelu Auranmaan alueella toimivien yritysten omistajanvaihdostilanteissa. 

Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan yrityksen myynnistä ja ostamisesta, yrityskaupan rahoituksesta sekä omistajanvaihdoksen asiantuntijakonsultointiin oikeuttavasta palvelusetelistä.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ohjelma:

Tilaisuuden avaus
Auran kunnanjohtaja Mika Joki

Valmistautuminen yrityskauppaan sekä kaupan toteutuminen
Toimitusjohtaja Juha Rantanen, Suomen Yrityskaupat Oy

Yrityksen myynti myyjän näkökulmasta
Yrityksen ostaminen ostajan näkökulmasta
 
Rahoitusta yrityskauppaan
Yritysrahoituspäällikkö Jari Laine, Auranmaan Osuuspankit
 
Yritys myyntikuntoon – kehittämispalvelut yrityksille
Yrityspalvelupäällikkö Timo Metsä-Tokila, Varsinais-Suomen ELY-keskus

Keskustelua ja kysymyksiä asiantuntijoille

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrityskaupat Oy:n, Auranmaan Osuuspankkien ja Varsinais-Suomen ELY -keskuksen kanssa. Ilmoittautumiset 25.5. mennessä osoitteessa www.lyyti.in/auranmaa. Lisätietoja löytyy Auranmaan yrityspalveluiden nettisivuilta auranmaanyp.fi.

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV