Omistajanvaihdosklinikka Vantaalla 16.1.2018

Aika: Tiistai 16.1.2018, ajanvarauksella
Paikka: YritysVantaa
Osoite: Elannontie 3, 2 krs., 01510 Vantaa

Älä mieti yrityskauppaa yksin, vaan tule keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista! Omistajanvaihdosklinikalle ovat tervetulleita kaikki nyt tai lähitulevaisuudessa omistajanvaihdosta pohtivat yrittäjät. Yrityksessäsi voi olla mietinnässä yhtiön tai liiketoiminnan myynti ulkopuoliselle taholla, työntekijöille tai sidosryhmän edustajalle.

Käymme yhdessä kanssasi läpi omistajanvaihdoksessa askarruttavia asioita ja mietimme yhdessä, miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaa asiassa edetä. Tunnin mittainen tapaaminen ei sido sinua mihinkään, mutta halutessasi saat meiltä asiantuntija-apua myös jatkotoimenpiteisiin. Näitä ovat tyypillisesti yrityksen arvomääritys, ostajan etsiminen, tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen ja muiden tarvittavien dokumenttien laatiminen.

Omistajanvaihdosklinikalla tapaat Mikko Ruosteenojan (KTM) tai Jonne Juuselan (KTM) Suomen Yrityskaupat Oy:stä. Tapaamiset järjestetään tasatunnein ti 16.1.2018 klo 9-15.00 välisenä aikana.

Varaa oma aikasi:
Mikolta, 050 328 3250, [email protected] tai
Jonnelta, 050 434 3030, [email protected].

Tervetuloa!

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV