QMG Partners laajentaa ostamalla Puhdas Ilma K & V Oy:n liiketoiminnot

QMG Partners laajentaa ostamalla Puhdas Ilma K & V Oy:n liiketoiminnot

Talotekniikan palveluverkosto QMG Partners laajentaa toimintaansa ostamalla IV-huoltoyrityksen Puhdas Ilma K & V Oy:n liiketoiminnot uuteen perustettuun yhtiöön. Yrittäjät Kari Kortekangas ja Jari Vitri jatkavat uuden yhtiön johdossa ja osakkaina. IV-huolto on tärkeä osa kiinteistötekniikan huoltopalveluja ja siinä on kasvua näkyvissä. Tekniikan uusimiselle on kysyntää, kun kiinteistöjen energiatehokkuutta parannetaan, kertoo QMG Partners Oy:n toimitusjohtaja Timo Kostiainen.

Myyjien kanssa on perustettu uusi yhtiö, jossa QMG Partners on enemmistöosakkaana 70 %:n osuudella ja myyjät omistavat loput 30 %. Perustettu uusi yritys jatkaa Puhdas Ilma K & V Oy nimellä.

– Puhdas Ilma K & V tuo meille vahvan joukkueellisen IV-huoltojen ja -asennusten erikoisosaamista. Seuraamme markkinaa kiinnostuneina, sillä kiinteistöjen ilmanvaihtohuoltopalvelu kasvaa energiatehokkuuden ja laadukkaamman sisäilman vaatimusten johdosta. IV-huoltotoiminnot täydentävät hyvin nykyistä sähkö- ja LV-palveluverkostoamme, jatkaa Timo Kostiainen.

Puhdas Ilma K & V Oy on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 1993 alkaen. Noin 20 IV-asentajan vahvuudella ja 1,3 miljoonan euron liikevaihdolla se on alueen johtavia huoltoyrityksiä. Palveluihin kuuluvat monipuolisesti IV-kanavien puhdistukset, ilmamäärien mittaukset ja säädöt sekä IV-laitteiden asennukset, säädöt ja korjaukset erilaisissa kiinteistöissä.

– QMG Partnersin ja muiden sen yrittäjien kanssa saamme vahvat eväät kasvun jatkamiseen. Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajempaa palvelua, kuten monet heistä ovat toivoneet. Meille yrittäjinä tämä on kuin pitkäjänteinen sukupolvenvaihdos, jatkamme asiakkaidemme palvelua ja yrityksen kehittämistä osakkaiden roolissa. Työintoa riittää, yrittäjät Kari Kortekangas ja Jari Vitri sanovat.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan. Puhdas Ilma K & V Oy jatkaa toimintaansa ja asiakaspalveluaan samalla nimellä ja miehityksellä kuten ennenkin.

QMG Partners hankki vuonna 2016 vähemmistöosuudet Sähkösalpa Oy:stä, JT-Sähkötekniikka Oy:stä ja Vesijohtoliike J Laitinen Oy:stä. Uusimman kaupan jälkeen QMG Partnersin osakkuusyhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on runsaat 11 miljoonaa euroa.

Suomen Yrityskaupat toimi myyjän neuvonantajana.

Lisätietoja:

Simo Poikola, puh. 040 511 2213, [email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV