Seminaarimatka Espanjan Aurinkorannikolle 16.–20.5.2015

Lähde mukaan mielenkiintoiselle seminaarimatkalle Espanjan Aurinkorannikolle Fuengirolaan 16.–20.5.2015! Seminaarimatkan aiheina ovat muun muassa Aurinkorannikon suuri suomalaisyhteisö, asuntomarkkinat, etabloituminen Espanjaan, yrityskaupat, Espanjan edullisten tuotantokustannusten hyödyntäminen ja tuet suomalaisille yrityksille. Tällä matkalla saat ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua alueeseen syvällisemmin niin yritystoiminnan kuin elämisenkin kannalta.

Seminaarimatkan ohjelma

Matka on kestoltaan 4 yötä/5 päivää ja hinta VAIN 1.190,00 € + alv sisältäen kaiken ohjelman, illalliset, kuljetukset ja majoituksen omassa huoneessa 4 tähden Confortel-hotellissa rannalla sekä puolihoidon. Haluatko mukaan avecin? Sekin on mahdollista hintaan 1.190,00 € +alv. Mahdolliselle avecille on tarjolla omaa valinnaista ohjelmaa samalla hinnalla. Voit myös osallistua seminaariin ohjelmineen ilman lento- ja hotellivarausta, jolloin hinnaksi jää 590,00 + alv. Tässä tapauksessa lennot ja majoitus tulee hoitaa itse.

Mukana matkassa ovat mm. Suomen Yrityskaupat, Suomen Yrittäjät ry, Aurinkorannikon Yrittäjät ry, Finpro, Pro Malaga, Malagan kaupunki, Fuengirolan kaupunki, La Caixa -pankki sekä useita yrittäjiä ja mediaa Espanjasta sekä Suomesta.

Tapaat yrittäjiä niin Suomesta kuin Espanjastakin, pääset luomaan uudenlaisia sosiaalisia verkostoja ja liityt osaksi kansainvälistyvää Suomea. Olethan mukana? Tee varaus mahdollisimman nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 

Lisätietoja:
http://www.seminaarimatka.comJag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV