SF ammattimies Oy osaksi Kh-Kiinteistöpalvelut -konsernia

Kh-Kiinteistöpalvelut Group Oy on ostanut 27.3.2018 SF ammattimies Oy:n koko osakekannan.

Toimitusjohtaja Juha Nyström; ”SF ammattimies Oy on ostopäivästä lähtien osa Kh-Kiinteistöpalveluita. Kh-Kiinteistöpalveluiden perheeseen kuuluminen antaa meille mahdollisuuden monipuolistaa laajaa palvelutarjontaamme entisestään. Lisäksi toiminnanohjauksen, sekä seuranta- ja ilmoituskanaviemme kehittäminen parantaa asiakaspalveluamme vieläkin tehokkaammaksi. 

Nykyaikainen kiinteistönhuolto vaatii monipuolista osaamista niin työntekijöiltä kuin yritykseltäkin. Kh-Kiinteistöpalvelut tuo toimintaamme taloudellista vakautta ja samalla se antaa meille tarvittavaa taustatukea laaja-alaisen osaamisemme säilymiseksi alan nopeatempoisen kehityksen mukana. Kh-Kiinteistöpalvelut ja SF ammattimies yhdessä Kh-Kiinteistöpalvelut -konserniin kuuluvan erillispalveluyhtiön Cateva Oy:n kanssa tarjoavat asiakkaille myös uusia palveluja, kuten rakennusautomaation moniosaamista. ”

Toimitusjohtajana jatkaa Juha Nyström ja Jarmo Mäki vastaa edelleen liiketoiminnasta yhdessä Nyströmin kanssa. Kehitysjohtaja Hannu Kotilahti jatkaa tehtävässään siirtymäkauden ajan kesään asti, jolloin hän jättäytyy ansaitulle eläkkeelle. He työskentelevät tiiviisti yhdessä Kh-Kiinteistöpalveluiden aluejohtaja Vesa Koljosen kanssa toiminnan kehittämisessä.

Lisätietoja:

Juha Nyström               
toimitusjohtaja               
puh. 0207 495 120           
[email protected]           

Kaupan välitti Suomen Yrityskaupat Oy
Pääkaupunkiseutu, Pertti Vallila
puh. 040 567 7335
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV