Suomen Yrityskaupat mukana hallituksen Työelämä 2020 -kampanjassa

Suomen Yrityskaupat on mukana hallituksen Työelämä 2020 -hankkeen blogikampanjassa. Hankkeen tavoite on rakentaa Suomen työelämästä Euroopan paras vuoteen 2020 mennessä.

Blogikampanjassa eri organisaatiot kertovat eri näkökulmista, mitä ne tekevät paremman työelämän eteen. Tarkoituksena on jakaa oppeja ja vinkkejä sekä lisätä keskustelua työelämän kehittämisestä.

Työelämä 2020 -hankkeen painopisteet ovat osaava työvoima, luottamus ja yhteistyö, työhyvinvointi ja terveys sekä innovointi ja tuottavuus. Näiden osa-alueiden kehittämiseen hanke tarjoaa työpaikoille apua ja välineitä.

Työelämä 2020 -hankkeen ydintoimijat ovat työ- ja elinkeinoministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, valtiovarainministeriö, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Kuntatyönantajat, Valtion työmarkkinalaitos, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK, Toimihenkilökeskusjärjestö STTK, Akava, Suomen Yrittäjät, Kirkon työmarkkinalaitos, VATES-säätiö, Työsuojelurahasto, Työterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus ja Tekes. Lisäksi hankkeeseen on sitoutunut kasvava joukko muita toimijoita.

Lisätietoja hankkeesta osoitteessa www.tyoelama2020.fi

Katso blogit:

www.tyoelama2020.fi/ajankohtaista/blogi?28_m=1255

www.yrittajat.fi/yritysmarkkinat/

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV