Vainiola-Yhtiöt osti Uudenmaan Metsäurakoinnin

Vainiola-Yhtiöt on ostanut metsäpalveluyritys Uudenmaan Metsäurakoinnin
Uudenmaan Metsäurakointi on yksi Suomen suurimmista metsätalouden palveluita tarjoavista yrityksistä. Viime vuonna sen liikevaihto oli noin 3,1 miljoonaa euroa. Toiminta-alueita ovat tähän asti olleet Etelä- ja Keski-Suomi.

”Tavoitteena on kehittää ja laajentaa metsätalouden palveluita kattamaan koko Suomi”, kertoo Vainiola-Yhtiöiden omistaja ja Uudenmaan Metsäurakoinnin uusi toimitusjohtaja Anssi Vainiola. Uudenmaan Metsäurakoinnin liiketoiminta jatkuu omistajavaihdoksen jälkeen samankaltaisena. Yhtiön perustaja ja entinen toimitusjohtaja Esa Nykänen jatkaa töitä Länsi-Uudenmaan alueen johtajana.

”Olen tehnyt tätä työtä jo toistakymmentä vuotta ja nähnyt metsäalalta lähes kaiken, mitä voi. Kun sopiva hetki tulee, saatan harkita suunnan vaihtoa”, Nykänen sanoo. Uudenmaan Metsäurakoinnin edellisestä kaupasta ei ole kulunut vielä vuottakaan. Viime elokuussa yhtiö osti Keski-Suomessa toimineen metsäpalveluyrityksen Metsä-Pirkan.

Yrityskaupan ammatilaisen avulla yhteisymmärrys kaupan ehdoista löytyi nopeasti. ”Rahoittajan vinkistä vaihdoimme välittäjää ja se kannatti. Yhteisymmärrys kaikkien osapuolien kanssa löytyikin tämän avulla muutamassa viikossa, kun sitä ennen asia ei ollut edennyt juuri mihinkään useaan kuukauteen.”, toteaa Anssi Vainiola.

Suomen Yrityskaupat toimi ostajan asiantuntijana.

Lisätietoja:

Anssi Vainiola
Puh. 010 32 43762
[email protected]

Suomen Yrityskaupat
Uusimaa, Olli-Pekka Laakso
Puh. 010 2864 025
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV