Valtakunnallisen telemarkkinointiyhtiö Pasastar Oy:n liiketoiminta siirtyy osaksi A-lehdet-konsernia

Valtakunnan johtaviin levikkimarkkinointia tekeviin yrityksiin kuuluvan Pasastar Oy:n telemarkkinointiliiketoiminta siirtyi 4.1.2021 toteutetulla liiketoimintakaupalla A-lehdet-konsernin omistukseen. 
17 pakkakunnalla toimiva, joustavia työmahdollisuuksia tarjoava Pasastar Oy on omistajansa Pasi Laaksomaan perustama ja kasvattama yritys. A-lehdet on ollut vuosien ajan yksi Pasastar Oy:n suurista asiakkaista, joten toiminta ja myyjä olivat ostajalle entuudestaan tuttua. 
”Kaupan myötä saimme vahvan lisän aktiiviseen markkinointiimme,” toteaa Pasastar markkinointi Oy:n toimitusjohtajana aloittava Kaisu Tajakka. A-lehdillä on entuudestaan 10 omaa puhelinmyyntikonttoria ja 20 laadukasta kuluttajabrändiä, joita myydään asiakkaille telemarkkinoinnin avulla. 
”Pasastar on kehittynyt vuosien saatossa joustavaksi, dynaamiseksi ja hyvämaineiseksi työpaikaksi. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia eri puolilla Suomea sijaitsevien aluekonttoreiden kautta. Vakituisten työntekijöiden lisäksi puhelinmyynti sopii erinomaisesti niin opiskelijoille kuin eläkeläisillekin kuten myös tilapäistä työpaikkaa etsiville”, kertoo Pasi Laaksomaa. ”Meillä on ollut A-Lehtien kanssa lämpimät ja luottamukselliset suhteet jo vuosien ajan. Siksi tuttuun porukkaan on helppo liittyä koko henkilökuntamme voimin”, jatkaa Laaksomaa.
Pasatar Oy:n osalta yrityskaupan käytännön järjestelyt hoiti Suomen Yrityskaupat / Asko Virén.
Lisätietoja:
A-lehdet / Pasastar markkinointi Oy
Kaisu Tajakka
050 414 4232
Pasastar Oy
Pasi Laaksomaa
044 0 49 4504

Asko Virén, TkL, AYV
Puh 010 2864 014
Gsm 040 7630 343
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV