Yrityskaupassa kokenut asiantuntija auttaa onnistumaan

Yrittäjille yrityskaupan toteuttamisessa tarvittavaa erikoisosaamista harvoin kertyy normaalin liiketoiminnan yhteydessä. Vaikka yrityskauppaa tarkasteltaessa myyjä ja ostaja voivat nähdä hyvinkin erilaisia asioita, on molempien tavoitteena onnistuminen. Yrityskaupan onnistuminen on todennäköisintä, kun sen toteuttamisessa hyödynnetään kokenutta yrityskaupan asiantuntijaa.

Yritysvälittäjällä on parhaat mahdollisuudet löytää vaihtoehtojen joukosta se oikein ostaja, jonka kannattaa maksaa kaupan kohteesta paras hinta ja joka siitä huolimatta kykenee vielä tekemään omistajanvaihdoksen jälkeisestä liiketoiminnasta kannattavaa. Näin sekä myyjä että ostaja onnistuvat.

Yllätykset yrityskauppaneuvotteluissa ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Yritysvälittäjä on tottunut yllätyksiin, osaa ammattimaisesti jatkaa neuvotteluja uudesta tilanteesta huolimatta ja pitää kaupan osapuolten huomion oikeissa asioissa. Kokemuksesta tiedämme, että investointi asiantuntijapalveluun yrityskaupassa on poikkeuksellisen tuottavaa ja maksaa itsensä takaisin hämmästyttävän nopeasti.

Käsityksemme mukaan yritysvälittäjien auktorisointi on parasta mitä yrityskauppamarkkinoilla on viime vuosina tapahtunut. Auktorisoinnin yhteydessä kylvettävä siemen on jo osoittautunut varsin laadukkaaksi. Toimintamalliin kuulu, että myös kylvettävää maaperää tarkkaillaan. Mahdollisuutta auktorisointiin tarjotaan kokeneille yritysvälittäjille.

Auktorisointi vahvistaa ammattimaista ja eettisesti korkeatasoista asiakaspalvelua. Nyt voimme tuoda esiin myös etiikan merkitystä asiantuntijapalvelujen toteuttamisessa. Tiedolle auktorisoitujen yritysvälittäjien osaamisesta ja toimintatavoista on käyttöä sekä palvelujen markkinoinnissa että yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Auktorisoitujen yritysvälittäjien määrän suhteen rohkenemme odottaa tasaista kasvua tulevina vuosina. Auktorisoinnilla yritysvälittäjät ovat mukana tukemassa kansallisen kasvuyrittäjyyspolitiikan toimenpanoa.

 

Juha Tall
auktorisoitu yritysvälittäjä AYV

Sari Koskela
auktorisoitu yritysvälittäjä AYV

 

Kirjoitus julkaistu alunperin Suomen Yritysvälittäjäin ja omistajanvaihdosasiantuntijain liitto ry ( SYVL ) sivuilla, www.syvl.fi

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV