27.10.2023 Omistajanvaihdosten myytinmurtajat: päätä milloin myyt – Lapualla

Saatat yrittäjänä sanoa itsellesi, että vielä ei ole aika luopua. Minulla on hyvin aikaa myydä. Omistajanvaihdos ei ole ajankohtainen asia, johon minun kannattaisi käyttää energiaani…

.. Vaikka siis yrittäjänä ajattelisit, että vielä ei ole aika myydä, silti sinun kannattaa ennakoida ja valmistautua omistajanvaihdokseen hyvissä ajoin. Henkinen päätös omistajanvaihdoksesta kannattaa tehdä nyt.

Omistajanvaihdokseen liittyviä myyttejä murtamassa omistajanvaihdosasiantuntija Jorma Ranta Etelä-Pohjanmaan Yrittäjistä sekä Sari Koskela Suomen Yrityskaupat Oy:stä.

Tilaisuudessa ei käydä asioita power point esitysten tukemana vaan yhdessä keskustellen sen tiedon pohjalta, jota käytännön omistajanvaihdostyössä on kertynyt. Asiakkaan palaute kertoo kaiken: ”Keskustelu toi paljon uusia näkökulmia oman yritykseni myyntiin”

Käytännön esimerkin yrityskaupasta tuo tilaisuuteen Jaakko Hantula, Jaakon Kone- ja Pihatyöt Oy:stä, joka juuri on laajentanut toimintaansa ostamalla Kiinteistöässät Oy:n liiketoiminnan.

Tutustu lisää ja ilmoittaudu: 27.10.2023 Omistajanvaihdosten myytinmurtajat: päätä milloin myyt – Lapualla

Tapahtumassa paikalla:

Sari Koskela, AYV
Puh 010 2864 027
Gsm 050 4113 557
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV