Kauppaneuvos Jukka Kihlman yrityskauppojen edustajaksi Kuusamoon ja Koillismaalle

Suomen Yrityskaupat vahvistaa toimintaansa nyt Koillismaalla. Kauppaneuvos Jukka Kihlman eMBA on aloittanut asiamiestoiminnan. Vastuullisena yritysvälittäjänä toimii Aki Keisu.
 
”Kuusamon asiamiestoiminnan aloittaminen avaa paremmat mahdollisuudet palvella Koillismaan asiakkaita lähellä heitä. Täällä on paljon yrityksiä, jotka tarvitsevat uusia vetäjiä. Matkailutoimiala on täällä siinä iässä, että yritysten omistajanvaihdos on monille ajankohtainen. Matkailijoiden määrä on kasvamaan päin ja antaa valtavat mahdollisuudet ”, toteaa Kihlman.
 
Aki Keisun mielestä yhteistyö on iso mahdollisuus. ”Yhteistyö Jukan kanssa antaa meille valtavan verkoston yrityksiä. Pitkä toiminta liike-elämässä ja aktiivinen harrastustoiminta on tuonut tuttavuuksia todella paljon. Meille on paljon helpompi nyt käydä alustavat luottamukselliset keskustelut ihmisten kesken paikan päällä ja aloittaa asioiden valmistelut sähköpostein.”
 
Suomen Yrityskaupat on yli kaksikymmentä vuotta vanha yritysvälitysketju, joka on ollut mukana yli 2 000 omistajanvaihdoksessa. Kymmenen suomalaisen konttorin lisäksi yrityksellä on konttori Tallinnassa ja Espanjan Fuengirolassa. Ketjussa työskentelee reilu parikymmentä yrityskaupan ammattilaista. Yksistään Suomen yrityskauppojen ostajarekisterissä on yli 23 000 kontaktia ja myytäviä yrityksiä yli 300 kappaletta.

Yhteystiedot:

    Jukka Kihlman
    Gsm 040 038 5942
Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV