Lopen Rakennuspuu Oy:ssä omistajavaihdos

Lopen Vojakkalassa sijaitsevan Tuomenojien puualan perheyrityksen, Lopen Rakennuspuu Oy:n koko osakekannan ovat ostaneet Tommi Kurki ja Mirja Tuomenoja. Uudet omistajat jatkavat yrityksen toimintaa entisessä laajuudessaan kehittäen sitä kilpailukykyisenä rakennuspuualan markkinoilla päätuotteina pintakäsitellyt Lopella- sisustuspaneelit, listat ja aihiot puusepän teollisuuteen. Yritys on perustettu 1974 ja on toiminut oy muotoisena vuodesta 1987. Yrityksen toimiala on puun sahaus, jatkojalostus sekä myynti suoraan kuluttajille. Yrityksen liikevaihto viime tilikaudella oli 2 milj. € ja yritys työllistää 17 henkilöä.

Lopen Rakennuspuu Oy:n toiminta alkoi sirkkelisahauksella. Ensimmäiset vuodet yrityksessä työskenteli ainoastaan perustajan perheenjäseniä. Vuosien varrella yritys on kasvanut nykyiseen henkilömääräänsä.

Me luotamme tulevaisuudessakin laadukkaaseen raaka-aineeseen ja sen oikeaan hankintaan tukkeina tai sahattuna, sekä ammattitaitoon ja kokemukseen puusta, toteaa uusi toimitusjohtaja Tommi Kurki. Yritys tulee lähivuosina kasvamaan maltillisesti keskittyen edelleen ydinosaamiseensa. Yrityksessä arvostetaan myös tähänastisia tekemisiä ja jatkossakin tullaan kehittämään ja investoimaan organisaatioon.

Lisätietoja antaa:

Markku Tuomenoja, puhelin 040 574 6728 ja
Tommi Kurki, puhelin 040 708 7567 , sähköposti: [email protected]

Välittäjä Suomen Yrityskaupat Oy, Kari Tuomes, puhelin 0400-601 658,
sähköposti: [email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV