Uusi omistaja jatkaa Osateos Oy:n tarinaa

Harri Laine on myynyt Osateos Oy:n koko osakekannan Veros Oy:lle (Marko Lehtonen ja Vesa Sampakoski) 31.5.2021. ”Yli neljänkymmenen vuoden yrittäjänä toimimisen jälkeen on hyvä siirtää yhtiö uusille omistajille, joilla on halua ja osaamista johtaa yritystä kohti entistä menestyksellisempää tulevaisuutta”, Laine kertoo. Siirtymäkauden jälkeen Harri vetäytyykin viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä, ja 1.6.2021 alkaen toimitusjohtajana jatkaa Sampakoski.

Lehtonen ja Sampakoski ovat etsineet sopivaa yritysostokohdetta jo viime kesästä lähtien. ”Osateos Oy:n pitkä historia herätti heti kiinnostuksemme, ja syvempi tutustuminen yrityksen toimintaan ja erityisesti henkilöstön osaamiseen vakuutti meidät. Uskomme myös, että aiemmasta kokemuksestamme on aidosti hyötyä yritykselle tulevaisuudessa. Harrille iso kiitos luottamuksesta. Osateoksen tarinan onnistunut jatko on meille kunnia-asia, ja teemme kaikkemme sen eteen.”, Lehtonen toteaa.

Osateos Oy:n toiminta jatkuu kaupan jälkeen entiseen malliin itsenäisenä yrityksenä, eikä uusilla omistajilla ole suunnitelmia yrityksen suunnan muuttamiseksi. ”Emme halua muuttaa toimivia juttuja vain muuttamisen vuoksi. Meillä on vahva luottamus Osateoksen ihmisiin, ja keskitymme nyt erityisesti vuoropuheluun heidän ja tietysti asiakkaiden kanssa. Uskomme, että sitä kautta löytyy myös yhteinen suunta eteenpäin. Tärkeää on myös antaa henkilöstölle työrauha ja tuki, ettei päätehtävämme, asiakkaiden palveleminen, häiriinny siirtymävaiheessa. Ja Harrikin on lupautunut olemaan tukena tulevina viikkoina. Täytyy sopia, että hän huomauttaa, jos minulla meinaa lähteä mopo keulimaan.”, Sampakoski naurahtaa.

Osateoksen organisaatio ja yhteyshenkilöt pysyvät myös ennallaan, ja voit olla tarvittaessa yhteydessä tuttuun yhteyshenkilöösi jatkossakin.

Lisätietoja:
Harri Laine
Puh. 0400 420 204
Vesa Sampakoski
Puh. 050 593 6781

Kaupan välitti:

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV