Uusi sukupolvenvaihdos- ja perheyritystiimi auttamaan yrittäjäperheiden omistajanvaihdoksia

Vaikka yrityksen myyntiin saa apua hyvin ympäri maan, niin perheyritysten eritystarpeisiin suunnatut omistajanvaihdospalvelut ovat vuosien aikana jatkuvasti vähentyneet alan asiantuntijoiden eläköitymisen myötä. Siksi Suomen Yrityskaupat kokosi sukupolvenvaihdoksiin ja -perheyrityksiin erikoistuneen asiantuntijaryhmän, joka nyt täyttää syntynyttä palveluvajetta.
Sukupolvenvaihdos- ja perheyrityspalvelutiimi hoitaa kaiken sukupolvenvaihdosten paperibyrokratian kauppakirjoista lahjaveroilmoituksiin sekä tuottaa kuhunkin tilanteeseen sopivia sukupolvenvaihdossuunnitelmia, kauppahinta-arvioita ja yrityksen arvonmäärityksiä sekä neuvontapalveluita. Tiimi vastaa myös alan koulutuspalvelujen tarjonnasta ja on valmiina mentoroimaan perheyhtiön uutta jatkajaa.
Tiimin vetäjäksi on nimitetty KTT Taru Päivike, joka on perheyritysten omistajanvaihdosten huippuasiantuntijoita maassamme. Päivike on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi perheyritysten sukupolvenvaihdoksista vuonna 2006. Hän on myös alan tunnettu ja kokenut kouluttaja. Taru Päivike on toiminut aktiivisesti liike-elämässä monessa roolissa. Aikaisemmin hän on työskennellyt mm. liikkeenjohdon konsulttina Succession Consulting Oy:ssä sekä Naisyrittäjyyskeskuksen toimitusjohtajana.
Päivikkeen lisäksi sukupolvenvaihdos- ja perheyrityspalvelutiimissä asiantuntijoina toimivat TkL Asko Virén, KTM Kenneth Udd ja KTM, DI Jan von Bonsdorff, jotka kaikki ovat kokeneita yrityskaupan ammattilaisia. Kenneth Udd vastaa myös ruotsinkilisten palvelujen tuottamisesta. Tiimintoimialueena on koko Suomi.
Tiimin yhteystiedot löytyy tästä
Tiimin palvelukuvaus löytyy tästä
Lue lisää sukupolvenvaihdoksista tästä

Lisätietoja:

Taru Tuomainen (o.s. Päivike), KTT
Puh 010 2864 020
Gsm 050 511 7469
[email protected]

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV