Ykkösmatkat Matkatoimisto Matka Veijalaisen omistukseen

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n omistama Seniorilomat Oy on myynyt tänä vuonna 25 vuotta täyttäneen, Ykkösmatkat–toiminimellä toimivan matkatoimistoliiketoimintansa kuopiolaiselle Matka Veijalainen Ay:lle. Hallinta- ja omistusoikeuden siirtymispäiväksi on sovittu 1.8.2013.

– Kaupan myötä liiton resursseja suunnataan enemmän ydintoimintaamme eli jäsentemme hyväksi tehtävään edunvalvontatyöhön yms. Lisäksi jäsenkunnallemme tarjottava tärkeä matkatoiminta tulee laajenemaan ja monipuolistumaan. Sitä vaan ei tulevaisuudessa enää hoideta liiton tai sen omistaman yhtiön puitteissa, toteaa EKL:n toiminnanjohtaja Timo Kokko

– Ykkösmatkojen osto merkitsee Matka Veijalaiselle oman ydinosaamisalueen, kuten kylpylä- ja kiertomatkojen, osalta matkustajamäärien potentiaalista kasvua. Ykkösmatkojen asiakaskunta on samankaltaista Matka Veijalaisen matkustajien kanssa. Eritoten seniorimatkustajat ovat tärkeä ja kasvava asiakasryhmä. Heillä on kiinnostusta, aikaa ja taloudellisia resursseja toteuttaa matkahaaveita eläkkeellä ollessaan. Tähän tarpeeseen Matka Veijalainen pyrkii vastaamaan monipuolisella tuotannollaan. Korostamme vielä, että kaikki jo sovitut matkat toteutetaan sovitun mukaisesti ja matkoja koskevat vakuudet on kunnossa, kertoo Pertti Veijalainen Matka Veijalainen Ay:stä.

Matka Veijalainen on perheomisteinen matkatoimisto, joka tarjoaa kylpylä- ja kiertomatkoja 17 vuoden kokemuksella sekä ryhmille että yksittäisille matkustajille. Osa matkoista toteutetaan bussimatkoina, joihin käytetään yhtiön omia laadukkaita linja-autoja. Omien bussien käyttö mahdollistaa joustavan ja kohtuuhintaisen matkan suunnittelun. Yhä enenevässä määrin on alettu tuottaa myös lentomatkoja. Matkatoimisto uudistuu ja kehittyy täten asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

– Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaille laadukkaita, mieleenpainuvia ja maistuvia matkoja kohteisiin, joissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kaikkiin matkoihin kuuluu aina laadukas linja-autokuljetus, hyvätasoiset puolihoitoruokailut kiertomatkoilla, kylpylälomilla täysihoitoruokailut ja majoitukset keskitasoa paremmissa hotelleissa jaetuissa kahden hengen huoneissa. Lisäksi kiertomatkoilla on aina mukana ammattitaitoinen suomalainen matkanjohtaja ja pääkohteissa paikallisopas, toteaa Aapo Veijalainen.

Suomen Yrityskaupat Oy toimi myyjän neuvonantajana.

Lisätietoja:
Matka Veijalainen Ay
Pertti Veijalainen, puh. 0400 193 223
Aapo Veijalainen, puh. 050 357 2272

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
toiminnanjohtaja Timo Kokko, puh. 050 441 3830

Suomen Yrityskaupat Oy
Aluejohtaja Pertti Vallila
puh. 040 567 7335
[email protected]

Mikä on EKL?
– Eläkkeensaajien aktiivinen edunvalvoja
– Perustettu 1962, takana jo yli 50 vuotta aktiivista toimintaa
– Lähes 80 000 jäsentä 348 yhdistyksessä

Matka Veijalainen historiaa

Yritys perustettiin 1996 Pertti Veijalaisen toimesta. Vuonna 2005 nuoremmasta sukupolvesta Aapo Veijalainen lähti mukaan yritystoimintaan, jolloin yhtiön nimeksi muutettiin Matka Veijalainen Ay. Alkuun järjestettiin Venäjän Karjalaan metsästysmatkoja, joiden suuren suosion vuoksi yritys osti ensimmäisen linja-auton. Metsästäjiä kuljetettiin Karjalaan ja vähitellen myös muita asiakkaita ympäri Eurooppaa kiertomatkojen merkeissä ja kylpylälomille Viron ja Puolan monipuolisiin kylpylöihin. 

Jag vill bli kontaktad

Jag vill bli kontaktad

Välj plats och lämna ditt nummer eller e-postadress och vi kontaktar dig!

Yhteydenottopyyntö SV